Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Garsonieră la mai puțin de 20.000 de euro în județul Sibiu: Un bloc întreg este executat silit

Garsonieră la mai puțin de 20.000 de euro în județul Sibiu: Un bloc întreg este executat silit

Portalul executărilor silite din România publică în această perioadă un anunț privind vânzarea directă a unui bloc cu 99 de garsoniere, în Mârșa.

Blocul are patru etaje, este compus din 99 de garsoniere și are un preț total de 1,9 milioane de euro, plus TVA.

”Imobilul este situat in Sibiu, oraș Avrig, sat Mârșa, strada Corneliu Coposu nr. 16 format din P+ 4 E, 99 garsoniere/studio, fiecare având suprafață de 21.7 mp în suprafață totală utilă de 2880 mp construite pe o suprafață de 576 mp teren, înscris in CF Avrig nr . 106256 top 22777/8”, se precizează în anunț.

Cei interesați trebuie să știe că imobilul dispune de toate utilitățile necesare: apă, curent monofazic - pentru fiecare garsoniera/studio și canalizare. Imobilul se vinde cu toate instalațiile funcționale, dispune de parchet pe toată suprafața camerelor și a băilor, calorifere electrice marca Tesy cu telecomandă, boilere Braun electrice 50L, iar băile sunt echipate cu cabină duș, vas wc cu rezervor Geberit și chiuvete. Imobilul are aviz PSI și va fi dat în folosință în termen de 4 luni.

”Geamurile și ușile sunt din termopan cu tâmplărie PVC, este acces la internet prin fibra optică RDS deja instalată la fiecare garsoniera/studio. Spațiul poate fi utilizat în funcție de nevoile clientului. Acest preț este doar pentru achiziția integrala a blocului”, se mai precizează în anunț.

Cine este interesat poate găsi anunțul aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 26337

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Teo

Acum 1 lună

O sa se inghesuie lumea sa cumpere garsoniere in Marsa,fosta perla a industriei din perioada comunista,care a fost doar un alt colos cu picioare de lut.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Dl Dobre n-ati citit cu atentie: nu se vind garsoniere cu 20000 de euro ci se vinde toata cosmelia cu un maruntis de doua milioane de euro.Pare o afacere da' nu-i!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus