Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Pompierii au evacuat zona din jurul garajului care a luat foc. Au găsit 4 butelii de CO2, parțial deteriorate

Pompierii au evacuat zona din jurul garajului care a luat foc. Au găsit 4 butelii de CO2, parțial deteriorate

Pompierii sibieni intervin joi dimineață cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la un autoturism situat într-un garaj, pe strada Vasile Aaron din municipiul Sibiu.

Actualizare Incendiul a fost cauzat de scânteile mecanice produse de un aparat de sudură utilizat fără respectarea normelor, anunță ISU Sibiu.

Incendiul a fost lichidat. Autoturismul a ars în totalitate, flăcările distrugând și garajul, precum și bunurile depozitate. Suprafața afectată este de aproximativ 50 mp. 
Din cauza degajărilor de fum a fost afectat și holul locuinței care se află lângă garaj, transmit reprezentanții ISU Sibiu. 

Din interiorul garajului au fost extrase patru butelii de CO2, care sunt parțial deteriorate. Pentru siguranța cetățenilor din zonă s-a stabilit un perimetru de siguranță și s-a evacuat zona pe o distanță de aproximativ 100m până la finalizarea intervenției. 

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Știre inițială. La fața locului sunt mobilizate și două echipaje SMURD.  În acest moment se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului, transmite sg. maj. Andreea Ștefan, din partea ISU Sibiu. 

Intervenția este în desfășurare, știrea se actualizează.

foto ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus