Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Cupa României 3D la tir cu arcul rămâne la Sibiu. Clubul CS VEKTOR o câștigă pentru al doilea an consecutiv

Cupa României 3D la tir cu arcul rămâne la Sibiu. Clubul CS VEKTOR o câștigă pentru al doilea an consecutiv

În acest weekend a avut loc la Muzeul din Dumbrava Sibiului Cupa României 3D la tir cu arcul, o competiție acerbă, cu multe răsturnări de situație. Au participat 50 de sportivi din toată țara, iar la final, după adunarea punctelor individuale, cupa a mers către clubul sibian CS VEKTOR pentru al doilea an consecutiv.

Începând cu ziua de sâmbătă când au fost calificările și terminând cu ziua de duminică când surprizele punctelor de pe fișele de concurs s-au ținut lanț feed-back-ul celor peste 50 de participanți a fost pozitiv, spun organizatorii. Competiția desfășurată la Sibiu a fost apreciată și de oficialii Federației Române de Tir cu Arcul (FRTA). Chiar dacă acest sport este unul eminamente individual,  punctajele obținute de sportivii clubului la diferite divizii a dus, în final, la câștigarea Cupei României de către CS VEKTOR. Este al doilea an consecutiv când clubul sibian se situează pe prima poziție.

„Prin această competiție, noi cei de la CS VEKTOR, am încercat să păstrăm ștacheta la nivelul ridicat pe care ni l-am autoimpus. Judecând după feed-back-ul participanților și oficialilor FRTA, consider că am și reușit! Provocări, frustrări, zâmbete, puseuri de adrenalină, oboseală, satisfacții, încurajări, păreri de rău, chiote de bucurie, aplauze. Am avut de toate. Locația a fost superbă, vreme asemenea. Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în organizare, dar și celor care au acceptat să ne fie invitați la festivitatea de premiere. Personal, am reușit un loc 2 la mare luptă cu cel care îmi umple sufletul de bucurie de câte ori reușește să mă învingă! Ciprian Grecu, mă înclin! Le mulțumesc sportivilor clubului care au reușit prin evoluția individuală să aducă punctele atât de râvnite în calculul final cât și celor care au luptat ”până la ultima săgeată”, spune Ovidiu Grecu, președinlete CS VEKTOR și unul dintre cei mai buni sportivi din țară. 

Cupa României 3D a fost organizată de Federației Române de Tir cu Arcul în parteneriat cu C.S. VEKTOR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus