Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Spitalul Militar de Urgență Sibiu a fost acreditat cu recomandări. A avut un punctaj de 94,44%

Spitalul Militar de Urgență Sibiu a fost acreditat cu recomandări. A avut un punctaj de 94,44%

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu a fost acreditat în categoria II de acreditare. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a unității medicale. Punctajul care a oferit acreditarea este de 94,44%.

„Ordinul Președintelui A.N.M.C.S. nr. 367 din 22.09.2023 privind încadrarea Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu în categoria a II-a de acreditare, acreditat cu recomandări, cu un punctaj de 94,44%, confirmă că prin investițiile în infrastructură, lucrările de modernizare și igienizare, dotarea cu aparatură, instruirea continuă a angajaților, spitalul a făcut eforturi susținute și dispune în prezent de resursele și competențele profesionale necesare pentru a acorda îngrijiri medicale calitative în specialitățile din structură, respectând siguranța pacienților și a personalului instituției”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții spitalului.

Potrivit Autorității Naționale de Management al Calității Sănătății, categoria II de acreditare reflectă capacitatea managementului spitalului și susținerea autorității tutelare sau a patronatului, pentru a atinge cele mai înalte standarde. Au fost identificate deficiențe precum și soluțiile și resursele necesare corectării acestora și există dorința de a se conforma tuturor cerințelor standardelor de acreditare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Liviu

Acum 1 lună

Nota 10 pentru spital ! Pentru Centrul de Peimiri Urgențe nota 4, cu indulgență!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus