Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

PSD Sibiu: Primarul Ioan Maca asigură modernizarea comunei Iacobeni

PSD Sibiu: Primarul Ioan Maca asigură modernizarea comunei Iacobeni

Ioan Maca, primarul PSD al comunei Iacobeni, a reușit să atragă 10,5 milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor din interiorul localității. Reabilitarea stradală se va realiza în satele Iacobeni, Stejărișu și Netuș.

Lucrările de asfaltare au fost programate după ce administrația PSD a comunei a finalizat introducerea rețelelor de apă și canalizare, proiecte finanțate din fonduri externe. ”Aceste investiții nu se puteau realiza din bugetul comunei, astfel că am scris și câștigat proiecte cu finanțare prin programul guvernamental PNDL 3, denumit și Anghel Salighy, program implementat cu succes în România, nu cu mult timp în urmă, tot de guvernarea PSD”, explică Ioan Maca, primarul comunei Iacobeni.

”Îl felicit pe domnul primar Ioan Maca și echipa dânsului pentru această nouă reușită, în beneficiul comunității din Iacobeni! La invitația domnului primar, am participat la semnarea contractului prin care s-a obținut finanțarea de 10,5 milioane de lei, o sumă extrem de importantă pentru modernizarea comunei și asigurarea confortului pentru locuitorii din Iacobeni”, spune președintele Organizației Județene PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif.

PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 759

Sus