Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Târgul Bookisit, un târg de carte second-hand pentru copii și părinți, ajunge la Sibiu după 11 ediții organizate în București și Cluj

Târgul Bookisit, un târg de carte second-hand pentru copii și părinți, ajunge la Sibiu după 11 ediții organizate în București și Cluj

Târgul Bookisit, un târg de carte second-hand pentru copii și părinți ajunge la Sibiu, după 10 ediții organizate în București și una în Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc duminică, 15 octombrie, între orele 10:00 și 15:00, la Școala Româno-Finlandeză ERI Sibiu. 

Bookisit este organizat în jurul conceptelor #refoloseşte, #redu, #reciclează, #reciteşte, iar organizatorii spun că este un eveniment pentru toată familia.

„Fie că vii să cumperi cărţile pe care ţi le doreşti la un preţ mai mic sau să participi la activităţile gratuite pe care ţi le-am pregătit alături de partenerii noştri, vei petrece o zi frumoasă de duminică într-un loc sigur şi prietenos”, transmit aceștia.

La ediţia de la Sibiu se vor strânge cărți pentru Asociația de poveste, o asociație înființată cu scopul de a susține copiii și tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu în vederea dezvoltării lor personale și profesionale și integrării în comunitate, dar și pentru bibliotecile școlare de la Școala Gimnazială Porumbacu de Jos și Școala Gimnazială Săcel. 

În acest context sibienii sunt îndemnați să aleagă alături de copiii lor o carte din biblioteca personală pe care au îndrăgit-o și au recomanda-o și altcuiva (6-16 ani) și pe care să o aducă la tărg. Cartea va ajunge acolo unde este nevoie de ea. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus