Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Peste 200 dintre cele mai frumoase exemplare de peruși standard englezi vor putea fi admirate la concursul național de la Zoo Sibiu

Peste 200 dintre cele mai frumoase exemplare de peruși standard englezi vor putea fi admirate la concursul național de la Zoo Sibiu

Peste 200 dintre cele mai frumoase exemplare de peruși standard englezi vor fi expuse din nou la Sibiu, sâmbătă, 14 octombrie, la Zoo Sibiu, informează primăria Sibiu într-un anunț postat pe pagina de facebook. 

„Cu această ocazie va avea loc și concursul național în cadrul căruia concurenții vor fi atent ”analizați” de Tibor Gyerko, unul dintre cei mai respectați crescători de peruși din lume și singurul arbitru din țară calificat în acest domeniu. Pentru desemnarea campionilor vor fi luate în considerare culorile penajului, forma ciocului, postura exemplarului și felul în care se prezintă perușul”, arată reprezentanții primăriei.

După ora 11.00, expoziția va fi deschisă publicului într-o zonă interioară din pavilionul dedicat maimuțelor. Vizitatorii vor putea astfel afla mai multe despre aceste păsări fascinante, chiar de la crescători. Una dintre vedetele expoziției va fi cu siguranță femela de perus standard englez, cu un colorit deosebit, o raritate în lumea aviară.

„Expoziția va aduna la un loc crescători de peruși din toată țara, astfel încât veți avea ocazia să vedeți o varietate de specii și culori ale perușilor medaliați internațional. Vă așteptăm la Zoo Sibiu!”, mai arată aceștia. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un călător

Acum 1 lună

Zoo se traduce în limba română cu Grădina zoologică. La seral nu vă învăță limba română?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus