Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Sibienii pasionați de jocuri de strategie mai au o săptămână să se înscrie la o nouă etapă locală a Campionatului Național de Catan

Sibienii pasionați de jocuri de strategie mai au o săptămână să se înscrie la o nouă etapă locală a Campionatului Național de Catan

La finalul acestei săptămâni, la Sibiu are loc o nouă etapă locală a ediției de anul acesta a Campionatului Național de CATAN. Competiția va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11.00 și este organizată de Board Games Events Sibiu și Ideal Board Games. Cei care s-au înscris la competiție trebuie să fie prezenți la Junior Stem Club, Strada Lungă, nr. 9 din Sibiu.

În cadrul acestei etape fiecare jucător va juca 3 meciuri/partide de Catan jocul de bază, varianta în limba română, unde o partida durează maxim 75 minute, iar între partide va fi o pauză de 15 minute.

Locurile 1-5 vor avea la alege între următoarele jocuri: Catan Duelul, Kites, The Crew, Quixx, Paris - se va alege începând cu locul 1. De asemenea primii 20% din numărul total al participanților vor reprezenta Sibiu la etapa națională.

Etapa Finală a Campionatului Național Catan se va desfășura pe 18-19 noiembrie, la Brașov.

Ideea jocului este simplă: construiesc, dezvoltă, negociază şi câştigă. Un joc despre strategie, probabilitate şi noroc iubit de mulți oameni din întreaga lume. 

La etapele Campionatului de CATAN poate participa orice persoană fizică cu vârsta peste 8 ani. Persoanele sub 14 ani pot participa numai cu însoţitor sau însoţitori adulţi.

O persoană poate să participe într-un an calendaristic doar o dată la o etapă a concursului indiferent de localitate.

Înscrierile la competiție se pot face online până sâmbătă, inclusiv, dar și la fața locului. 

Cine dorește să participe la acest campionat se poate înscrie AICI.

Regulamentul oficial al competiției îl găsiți AICI.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus