Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Pianistul Andrei Irimia va concerta la Filarmonica din Sibiu

Pianistul Andrei Irimia va concerta la Filarmonica din Sibiu

Pianistul Andrei Irimia va concerta în 5 noiembrie, de la ora 19, la Filarmonica din Sibiu. Artistul revine cu piese noi, ce anticipează următorul său album, „Necessary End", proiect care o să ajungă la public în primăvara anului 2024. 

„Prin intensitatea muzicii și a tempo-ului, muzica compusă de Andrei Irimia are rolul de a conecta ascultătorii la propriul sine, și de a-i purta într-o călătorie către univers, către trecut și către propria imaginație. Fiecare piesă este creată din sunete familiare, intime, și spune o poveste pe care și-o construiește fiecare ascultător”, se arată în descrierea evenimentului.

Cu 2 albume de succes, un EP în colaborare cu Marius Manole, numeroase concerte în săli prestigioase ale filarmonicilor din România și în showcase-uri din Europa, și multe planuri de viitor, Andrei Irimia a devenit unul dintre cei mai apreciați compozitori contemporani de pian din România.

Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Simpa.

Bilete sunt disponibile aici: https://eventbook.ro/music/bilete-andrei-irimia-live-la-filarmonica-de-stat-sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus