Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
5°C

Sibian de 51 de ani, dispărut de acasă. Fiul său a alertat poliția

Sibian de 51 de ani, dispărut de acasă. Fiul său a alertat poliția

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

La data de 18 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul zilei de 17 octombrie a.c., tatăl său, GERGEL IOAN FLORIN,  în vârstă de 51  de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 80 kg, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, constituție robustă. 

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat o geacă de culoare neagră, pantaloni blue-jeans de culoare neagră și o șapcă de culoare verde. 

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus