Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Se închide strada Dobrun, mai bine de o lună, pentru lucrări. Se repară pavajul și se asfaltează trotuarele

Se închide strada Dobrun, mai bine de o lună, pentru lucrări. Se repară pavajul și se asfaltează trotuarele

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță intrarea în reparații a străzii Dobrun, care va fi închisă timp de mai bine de o lună, începând de luni, 23 octombrie.  

„Pe strada Dobrun se va repara pavajul din piatră de pe carosabil, precum și trotuarele, prin înnoirea stratului de asfalt. În acest caz, pentru execuția lucrărilor de pe carosabil va fi necesară închiderea completă a circulației în perioada 23 octombrie - 30 noiembrie. Precizăm că locuitorilor de pe această stradă și autovehiculelor de urgență le va fi asigurat accesul,” transmite sursa citată printr-un comunicat de presă. 

De asemenea, tot din 23 octombrie, pe un tronson al străzii Hameiului vor fi reparații ale carosabilului prin turnarea stratului de asfalt. Nu va fi necesară închiderea traficului, ci doar restricții punctuale, precizează reprezentanții administrației locale. 

„Lucrările de reparații pe străzi continuă, în contextul temperaturilor ridicate înregistrate pe timpul zilei. Astfel, pe străzile Viitorului și Balanței, precum și pe strada Emil Racoviță (zona Reșița) reparațiile pe carosabil și pe trotuare sunt în curs. În sensul giratoriu de la intersecția străzii Autogării cu strada Râului s-a turnat noul strat de asfalt și urmează să se efectueze marcajele,” mai spun cei de la primărie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Sofer de Mertan

Acum 1 lună

da dupa ce o reparati o sa avem voie sa parcam in continuare pe trotuarele din stanga si din dreapta cate masini incap acolo fara nici o problema chiar daca sunt indicatoare care interzic asta, nu? NU? da-i drecu de pietoni saraci
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus