Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Adrian Bibu, înlocuit cu Mihai Cercel Onițiu: El este noua propunere a PNL mun. Sibiu pentru postul de viceprimar. Organizația județeană va decide

Adrian Bibu, înlocuit cu Mihai Cercel Onițiu: El este noua propunere a PNL mun. Sibiu pentru postul de viceprimar. Organizația județeană va decide

Propunerea ca Adrian Bibu să fie nominalizat de consilierii locali liberali pentru funcția de viceprimar a fost respinsă vineri de organizația județeană a PNL Sibiu. Fără niciun vot împotrivă, membrii Biroului Permanent al PNL Sibiu au transmis organizației municipale să vină cu o altă propunere.

Organizația municipală l-a propus în aceste condiții pe consilierul local Mihai Cercel Onițiu (foto).

Luni, Biroul Permanent al PNL Sibiu se reunește pentru a vota această nouă propunere, însă surse din cadrul partidului au transmis Turnul Sfatului că cel mai probabil această nominalizare va fi acceptată.

”La acest moment, discuțiile cu privire la decizie sunt în desfășurare. Alături de colegii mei sunt interesat să oferim cea mai bună variantă pentru sibieni. Datorită faptului ca încă suntem în proces, prefer să nu comentez acum acest lucru. Pot promite ca revin cu o reacție imediat după ce clarificăm toate aspectele implicate. Estimez ca acest lucru se va întâmpla în cursul dimineții zilei de luni”, a transmis liderul organizației municipale a PNL Sibiu, Adrian Bibu.

Mihai Cercel Onițiu a fost pe locul 11 pe lista PNL propusă de partid la alegerile din 2020. Este director de vânzări la societatea Oncredit, la care este și acționar. De asemenea, reprezintă Consiliul Local Sibiu în Consiliul de Administrație al Liceului Gheorghe Lazăr, acolo unde predă și soția sa, Marinela Onițiu. Ea este profesoară de engleză, colegă cu soția președintelui, Carmen.

Este de așteptat ca la ședința de Consiliu Local din această lună să existe și propunerea pentru postul de viceprimar al orașului. Un asemenea proiect de hotărâre nu este deocamdată pe ordinea de zi, însă poate fi notat pe ordinea de zi suplimentară.

Postul de viceprimar al Sibiului a rămas vacant după demisia liberalului Alexandru Dumbravă. Acesta a părărsit Consiliul Local Sibiu și funcția de viceprimar după ce a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare. A recunoscut în fața procurorilor europeni o fraudă cu fonduri europene în mai multe proiecte accesate în perioada în care era directorul Casei Corpului Didactic Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Gaby Gabor

Acum 1 lună

Bibule bibule cat o fost sovi na-i avut probleme sa vezi si tu acum vum ie fara sovi ceo insemnat iel pentru PNLeu
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Bibu e in dizgratie?? Nu se poate asa ceva!!
Raspunde

Gicu

Acum 1 lună

Poa să pună și un sac de cartofi în loc. Nu mă mai interesează ce face PNL, în vecii vecilor
Raspunde

Manaila

Acum 1 lună

Nici o șansă!
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

De abia astept sa vedem treaba de mantuiala care este marca caracteristica a oricarei administratii PNL si care se vede clar de multi ani in Consiliul Judetean si la primaria Sibiu
Raspunde

Predictie

Acum 1 lună

Fac o predictie.. Bibu trece la AUR, candideaza si castiga!!!
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Ha!Ha! Cea mai buna gluma! N-a castigat cu pnl si castiga cu haur?? Never ever!
Raspunde

Gogu

Acum 1 lună

La LOTO!
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

De aici să reținem un singur lucru: în Adrian Bibu nu mai au încredere nici ai lui!

Raspunde

Diogene

Acum 3 săptămâni

Oncredit. Firma cu 2 angajați. Unul e director de vânzări. Si acum viceprimar. Cred ca nu se putea mai penibil decât atât.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus