Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Echipa canină a IPJ Sibiu a obținut locul întâi la o probă a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI. „Își demonstrează valoarea și pregătirea”

Echipa canină a IPJ Sibiu a obținut locul întâi la o probă a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI. „Își demonstrează valoarea și pregătirea”

Reprezentanții Poliției Sibiu anunță într-o postare pe pagina de facebook faptul că echipa canină a instituției a obținut ocul I în proba de concurs „câine universal", la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu din Ministerul Afacerilor Interne.

Echipa este formată din agent șef de poliție Constantin Protopopescu și Bobby.

„Câinii de serviciu ai Poliției Sibiu își demonstrează valoarea și pregătirea, fie în misiunile operative ale Inspectoratului, fie în competiții canine de specialitate.

Suntem mândri să vă spunem că echipa canină care a reprezentat IPJ Sibiu a obținut locul I în proba de concurs “câine universal", la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Centrul Chinologic "Dr. Aurel Greblea Sibiu", între 16 și 19 octombrie 2023. Ei sunt colegii noștri, agent șef de poliție Constantin Protopopescu și Bobby”, transmite Poliția Sibiu pe pagina de facebook. 

Sursă foto: Facebook/Poliția Sibiu 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus