Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

O tânără din Mediaș își caută părinții biologici. „Ca orice copil adoptat îmi doresc nespus de mult să îi cunosc”

O tânără din Mediaș își caută părinții biologici. „Ca orice copil adoptat îmi doresc nespus de mult să îi cunosc”
Marinela Șandor, o tânără de 32 de ani, născută în Mediaș, își caută părinții biologici. Anunțul a fost făcut pe pagina de  facebook a „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.
 
Marinela a fost dată în plasament la vârsta de șase ani, iar acum își dorește să-și cunoască familia biologică. Mai are încă șapte frați, pe care ar vrea, de asemenea, să-i cunoască. 
 
„Salutări tuturor! Numele meu la naștere a fost MARINELA ȘANDOR și sunt născută la data de 04/06/1991 în Mediaș, județul Sibiu. Am fost în plasament până la vârsta de șase anișori, după care am fost adoptată de o familie minunată. Sunt aici în căutarea originilor mele. Despre mama știu că se numea Șandor Anușka și că acum s-ar afla în comuna Praid, Harghita. De asemenea, mai știu că as mai avea încă șapte frățiori, pe care tare mult mi-aș dori să-i cunosc.
 
Vă rog să mă ajutați și să îmi fiți alături în căutarea familiei mele de origine deoarece ca orice copil adoptat îmi doresc nespus de mult să îi cunosc, să știu și eu totul despre mine. De aceea, vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil, poate undeva într-un colț de lume cineva mă va recunoaște și voi reuși să îmi îndeplinesc acest vis! VĂ MULȚUMESC!”, se arată în anunțul trimis pe pagina de facebook a organizației. 
 
Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children - Copiii niciodată uitați ai României”, a fost înfiinţată pe 24 Ianuarie 2015 de către Ileana Cunniffe Baiescu, o româncă din judeţul Buzău, stabilită în Irlanda din 1996. Această pagină a fost creată cu speranţa de a-şi îndeplini un vis important: găsirea fratelui Marin Constantin Victor dat în adopţie.
 
Foto: Facebook/„The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus