Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Petrecere de Halloween la Shopping City Sibiu: magie și distracție pentru copii

Petrecere de Halloween la Shopping City Sibiu: magie și distracție pentru copii

Cea mai înfricoșătoare și totodată distractivă sărbătoare a anului se apropie, iar Shopping City Sibiu îi invită pe toți copiii să participe alături de familiile lor la o petrecere memorabilă de Halloween. Cei mici sunt încurajați să se îmbrace în cele mai creative costume și să se bucure de o zi plină de surprize și magie, sâmbătă, 28 octombrie începând cu ora 14:00, în zona Info Point.

„Ca în fiecare an, la Shopping City Sibiu organizăm cea mai tare petrecere de Halloween. Anul acesta, avem invitați speciali și activități pentru toată familia ”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Gazdele petrecerii vor fi chiar Wednesday, Lurch și Contele Dracula, care îi vor angrena pe copii în jocuri tematice, dansuri și multe alte activități distractive.

Seara va culmina cu un spectacol de magie prezentat de regele vampirilor în persoană. Contele promite o atmosferă plină de mister pentru ca petrecerea tematică să fie una cu adevărat specială.

Programul evenimentului este următorul:

14:00 16:00 | Parada mascotelor

16:00 17:00 | Jocuri pentru copii, cu mascote

17:00 18:00 | Spectacol de magie

Intrarea la eveniment este gratuită.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus