Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Tramvai cu Suflet de Copil, în weekend, la Rășinari. „Ai ocazia să vezi câteva produse locale la un mic târg și să deguști deliciosul verzar”

Tramvai cu Suflet de Copil, în weekend, la Rășinari. „Ai ocazia să vezi câteva produse locale la un mic târg și să deguști deliciosul verzar”

Evenimentul „Tramvai cu Suflet De Copil” va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, la Rășinari, la Centrul de Informare Turistică al comunei.

Tramvai cu suflet de copil se va desfășura între ora 11 și ora 14. Programul începe la ora 11 cu o piesă de teatru pentru copii, jucată de actorii de la Asociația Become.

La ora 12, sibienii vor descoperi secretele artei graffiti într-o sesiune educativă cu Fondatorul SISAF, iar de la ora 12:30, sunt invitați la concertul grupului folk „Balada” de la Palatul Copiilor, unde individual va cânta și Ana Severin din Rășinari.

„La ora 13:00, îți recomand să te alături într-o drumeție ghidată, prin peisajele in culorile tomnatice ale Rășinariului. Și fiindcă vrem să ai o experiență completă, în intervalul 11:00 și 14:00, ai ocazia să vezi cateva produse locale la un mic târg și de a degusta deliciosul verzar o specialitate locală care îți va încânta papilele gustative, plăcinta noastră dragă!”, arată organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de Asociația Pensiunilor Agroturistice Rășinari cu spijinul comunei Rășinari prin Agenda Culturală 2023. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus