Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Elevii din Sadu au învățat despre tipurile de energie verde, în cadrul proiectului Energeia desfășurat de Filiala Județeană Sibiu a ACoR

Elevii din Sadu au învățat despre tipurile de energie verde, în cadrul proiectului Energeia desfășurat de Filiala Județeană Sibiu a ACoR

Filiala Județeană Sibiu a ACoR partener în cadrul proiectului Energeia, derulează activități în cadrul cărora sunt implicați elevii. Activitățile sunt un mijloc de conștientizare a importanței utilizării energiei în mod sustenabil și corect față de mediu.
 

Primarul comunei Sadu și președintelel ACoR – Sibiu, Valentin Ivan, alături de  Mioara Neagoe, au realizat activități de informare la Școala Gimnazială Samuil Micu din Sadu. Elevii, în cadrul Săptămânii verzi, au învățat despre tipurile de energie verde, modul de producere a acesteia, diferențele între energie verde/ regenerabilă și energia obținută din surse neregenerabile.

„Prezența în mijlocul copiilor a fost o încântare și o bucurie! Am petrecut câteva ore alături de cei care în scurt timp vor fi responsabili de modul în care ne gestionăm resursele. Informațiile au fost noi pentru elevi, iar, abordarea noastră viață- natură și echilibru le-a captat atenția și interesul. În perioada următoare vom derula mai multe acțiuni de acest gen, în școli, din diferite zone ale județului Sibiu.", a afirmat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, președinte al ACoR – Sibiu.

Proiectul este finanțat din granturi acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus