Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Multiple traumatisme: un motociclist a ajuns la spital după un accident la Șura Mare

Multiple traumatisme: un motociclist a ajuns la spital după un accident la Șura Mare

În urma unui accident produs pe DN14, la ieșirea din Șura Mare, un bărbat de 33 de ani a fost transportat de urgență la spital.

Evenimentul s-a produs în după-amiaza zilei de sâmbătă, iar până la ora transmiterii acestei știri, polițiștii sibieni nu au stabilit care au fost cauzele accidentului. „Din cauze ce urmează a fi stabilite s-a produs o coliziune între un motociclist (bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Târgu Jiu) și un autoturism condus de un bărbat din Ocna Sibiului, în vârstă de 34 de ani)”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În ajutorul motociclistului au intervenit un echipaj SMURD, însoțit de mașina medicului de urgență. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 33 de ani, care prezenta multiple traumatisme și a fost transportat la UPU Sibiu”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ssdf

Acum 6 luni

o fi venit ca glontul si atunci este clar ca nu avea cum sa il vada...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus