Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
0°C

ACTUALIZARE Restricțiile de circulație pe A1 dinspre Vâlcea se amână. ”Vă mulțumim pentru înțelegere”

ACTUALIZARE Restricțiile de circulație pe A1 dinspre Vâlcea se amână. ”Vă mulțumim pentru înțelegere”

Actualizare, ora 17.15

DRDP Brașov anunță că lucrările programate pentru mâine nu se vor mai desfășura. ”Vom anunța ziua în care aceste lucrări vor fi executate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au precizat drumarii.

Știrea inițială:

Marți, 31 octombrie, începând cu ora 9, se va închide circulația pe breteaua de urcare pe autostrada A1, în zona Boița, anunță reprezentanții DRDP Brașov. Traficul de pe sensul Vâlcea - Sibiu se va redirecționa pe DN7, pe ruta Tălmaciu - Veștem - Autostrada A1. Circulația de pe sensul Sibiu - Vâlcea nu va fi afectată.

Restricția este necesară pentru eliminarea unor degradări apărute în zona devierii temporare de la capătul corpului de autostradă, precizează sursa citată. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor!” transmit drumarii.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus