Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Temperaturi foarte mari în județ pentru această perioadă: 24 de grade în Sibiu. 19 grade la Păltiniș

Temperaturi foarte mari în județ pentru această perioadă: 24 de grade în Sibiu. 19 grade la Păltiniș

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă și va deveni instabilă din a doua parte a zilei, anunță meteorologii sibieni în prognoza pentru marți.

”Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat. În cursul serii și al nopții local se vor semnala averse de ploaie care pot fi însoțite izolat și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în prima partea a zilei în sudul județului, iar în cursul nopții și în rest. În zonele de munte vântul va prezenta intensificări mai susținute, în special în partea a doua a zilei, cu rafale ce vor depăși temporar 70-80 km/h în zonele înalte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade”, se precizează în prognoză.

Temperaturi maxime și minime în județ: între 24 și 10 grade în municipiul Sibiu, între 25 și 11 grade la Dumbrăveni, între 23 și 8 grade la Boița, între 19 și 6 grade Celsius la Păltiniș și între 11 și 3 grade la Bâlea Lac.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus