Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

USR Sibiu invită cetățenii să-și exprime opinia cu privire la noul Regulament de parcare în zonele de blocuri

USR Sibiu invită cetățenii să-și exprime opinia cu privire la noul Regulament de parcare în zonele de blocuri

Consilierii locali USR Sibiu sunt dedicați aducerii guvernării locale cât mai aproape de nevoile și așteptările comunității sibiene. Regulamentul de Parcare în zonele de blocuri propus de Primăria Sibiu a ridicat multe semne de intrebare si  polemici din partea cetățenilor, motiv pentru care USR organizează o dezbatere publică pe acest subiect.

„Așteptăm cu nerăbdare să vedem opinia onestă a  celor care locuiesc in Sibiu și mai ales să le oferim oportunitatea de a influența acest regulament important care va afecta modul în care se desfășoară parcările în cartierele noastre rezidențiale.” a declarat Ioan Plesciuc, consilier local USR Sibiu.

Conform propunerii actuale, fiecare locuitor de bloc ar putea avea acces la un loc de parcare rezervat în schimbul unei taxe lunare de 100 de lei. Cei care nu doresc să achiziționeze un astfel de abonament vor putea să parcheze în continuare gratuit pe locurile nerezervate disponibile.

Evenimentul de consultare publică organizat de filiala locala USR va avea loc luni, 6 noiembrie, ora 19, la  sediul USR Sibiu, strada Hipodromului, nr. 3A.

„Vrem să subliniem că opinia tuturor contează și că dorim să formulăm un Regulament de Parcare care să satisfacă nevoile și preocupările comunității noastre. Incurajăm pe toată lumea să participe activ la această discuție și să propună soluții astfel incât să formulăm la final amendamente serioase in avantajul tuturor.”, a mai subliniat Ioan Plesciuc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: USR Sibiu

Vizualizari: 787

Comentarii

2 comentarii

Carcotel

Acum 1 lună

Sincer nu trebuie sa ne invite nimeni, ne-am cam exprimat parearea, chiar si numai in online, legat de planurile lu' Fodoristan :) urmeaza an electoral, trebuie sa miste ceva si USR ca in ultimele zeci de luni au cam stat la naftalina
Raspunde

Klaus

Acum 1 lună

Ideile noastre online o să rămână online. Ăștia, de bine de rău, merg cu ele în Consiliul Local și încearcă să le introducă în regulament sau cel puțin putem spera la asta. Și degeaba ești gigi contra, chiar au avut în ședințele de consiliu destul de multe intervenții, pe alții nu prea i-am văzut, cât m-am uitat eu.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus