Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

Senic Gross & Market se extinde în Sibiu, sprijinit de Busy Brokers - un partener de încredere în imobiliare

Senic Gross & Market se extinde în Sibiu, sprijinit de Busy Brokers - un partener de încredere în imobiliare

Agenția imobiliară Busy Brokers, specializată în tranzactii imobiliare din sectorul comercial și industrial, a intermediat cu succes închirierea spațiului comercial în care, săptămâna trecută, a fost inaugurat magazinul Senic Gross & Market din cadrul Zacaria Retail Center Sibiu. Această tranzacție marchează probabil cea mai mare suprafață închiriată în ultimii 15 ani, în Sibiu, de către un retailer din domeniul alimentar, cu capital integral românesc. Noul spațiu inaugurat de Senic Gross & Market are o suprafață totală de peste 2600 metri pătrați de spații de vanzare și depozitare și a fost amenajat de către client și proprietar într-un timp record.

“Succesul clienților noștri este și succesul nostru. Suntem mândri că am avut șansa de a colabora cu o echipă de profesioniști cu care împărtășim aceeași viziune și pasiune pentru dezvoltare.” a declarat Florin Oprea, Managing Partner Busy Brokers. “Sibiul, renumit pentru istoria sa bogată, cultura sa și poziționarea strategică, a fost întotdeauna o destinație atractivă pentru afacerile care doresc să-și stabilească sau să-și extindă prezența în Transilvania. Senic Gross & Market, un nume deja bine stabilit pe piață, recunoaște potențialul orașului și este gata să-și aducă angajamentul la un nou nivel.”

Busy Brokers, un jucător de încredere în domeniul imobiliar, a fost instrumental în facilitarea planurilor de extindere ale Senic Gross & Market. Expertiza lor în conectarea afacerilor cu soluțiile imobiliare potrivite îi face un partener de bază în această aventură.

Beneficiile acestei extinderi sunt multiple. Pentru locuitorii din Sibiu înseamnă mai multe oportunități de angajare și un nou furnizor de produse alimentare de calitate, la cele mai avantajoase prețuri. Pentru investitori, colaborarea cu Busy Brokers oferă ocazia de a explora noi oportunități imobiliare într-o piață în creștere, având un ghid de încredere pentru a naviga în complexitatea închirierii, achiziției sau a dezvoltării de proprietăți. Extinderea promite, de asemenea, dezvoltarea suplimentară a zonelor învecinate, din cadrul Zacaria Retail Center, îmbunătățind în cele din urmă calitatea vieții locuitorilor. “Sibiu a fost întotdeauna un oraș care a îmbrățișat creșterea și care a primit cu brațele deschise noi oportunități. Viitorul arată promițător, iar piața imobiliară a orașului este cu siguranță una de urmărit.” a mai declarat Florin Oprea, Managing Partner - Busy Brokers.

Busy Brokers este o agenție specializată în domeniul proprietăților imobiliare comerciale. Cu o echipă cu experiență și mult profesionalism în ceea ce privește relaționarea cu antreprenori, profesioniști și investitori din sectorul de afaceri și investiții, agenția este activă și recunoscută atât la nivel local cât și național.

Busy Brokers furnizează servicii premium de intermediere și consultanță imobiliară și de afaceri - pentru dezvoltatori imobiliari, proprietari de terenuri și de clădiri și spații comerciale și industriale, investitori și companii.

Specializată în închirierea de spații comerciale și industriale, agenția Busy Brokers oferă servicii de intermediere în următoarele domenii: industrial & logistică, retail, office, terenuri și investment property.

În acest peisaj de retail vibrant și în continuă evoluție, Senic Gross & Market, o rețea de supermarketuri cu capital 100% românesc, face pași importanți. Deschiderea primului lor magazin în Sibiu marchează a doua locație din județul Sibiu, urmând succesul inițiat în Mediaș. Călătoria conceptului Senic Gross & Market a început în 2019 cu deschiderea primului magazin în Drobeta-Turnu Severin. Succesul acestei inițiative inaugurate a condus la extinderea în alte orașe, inclusiv Pitești, Brașov, Mediaș, Slatina, Focșani și Caracal. Magazinul din Sibiu este al optulea din serie, poziționat strategic pe Șoseaua Alba Iulia, în cadrul Zacaria Retail Center.

Zacaria, parte a grupului Alf Mizzi & Sons, a început activitatea în Sibiu în anul 2005, extinzându-și treptat investițiile pe întreg teritoriul României. Deși a început ca o companie cu sediul în Sibiu, s-a extins treptat în București, Arad, Oradea, Alba Iulia și Craiova. Grupul acoperă proiecte precum ansambluri rezidențiale, parcuri retail si proprietati industriale. Astăzi, compania are patru proiecte rezidențiale finalizate, două proiecte rezidențiale în derulare și alte două proiecte în stadiul de proiectare. Dacă la început activitatea principală a companiei a fost concentrată în jurul proiectelor rezidențiale, din 2009 Zacaria investește și în sectorul imobiliar industrial. În prezent, compania se orientează și către sectorul de retail, dezvoltând primul proiect comercial în Sibiu, urmând ca alte două să fie dezvoltate în Cisnădie și Craiova.

Links:

https://www.busy-brokers.com/

https://www.linkedin.com/company/80645853/admin/feed/posts/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus