Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
0°C

Demo Metal, din nou la Brașov

Demo Metal, din nou la Brașov

După o pauză de patru ani, Demo Metal revine la Brașov între 7 și 10 noiembrie, la Centrul de evenimente Lux Divina.

Într-un context cu o dinamică fluidă, în această toamnă inovația le dă întâlnire la Demo Metal Brașov tuturor celor din industrie interesați de evoluție, într-unul dintre cele mai bune momente ale anului. Toamna este un moment de finalizare, de bilanț, dar și de început de planificare.

Fiind singurul eveniment expozițional din această toamnă, ce se adresează industriei, ediția din acest an va acoperi întregul spectru dedicat prelucrării metalului: echipamente CNC, echipamente pentru prelucrarea tablei, echipamente și tehnologii pentru sudură, scule pentru toate tipurile de prelucrări, roboți și automatizări, echipamente pentru prelucrare aditivă, tehnologii și software pentru digitalizarea producției, echipamente de filtrare și exhaustare, echipamente de protecție etc.

Peste 60 de companii reprezentând producători români și furnizori de echipamente și tehnologie vor fi prezente la eveniment. Pe lângă participanții constanți la Demo Metal, peste 40% dintre companii vor participa în premieră la eveniment, ceea ce le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a lua contact cu noi furnizori și de a încheia noi colaborări.

„Suntem extrem de încântați să aducem Demo Metal din nou la Brașov. Acest eveniment este o oportunitate unică pentru toți profesioniștii din industrie să descopere cele mai recente inovații și să se conecteze cu importanți furnizori de pe piața industrială din România, și nu numai.", declară Onuț Iliescu, Director general Tehnic Media, organizator Demo Metal.

Data și locația evenimentului:

  • Data: 7 - 10 noiembrie 2023
  • Locația: Centrul de evenimente Lux Divina, Brașov

Pentru obținerea codului de acces și pentru detalii despre eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul: www.demometal.ro/brasov

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus