Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Vreme caldă, dar ploioasă în weekend, la Sibiu. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade

Vreme caldă, dar ploioasă în weekend, la Sibiu. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade

Meteorologii sibieni anunță că vremea în acest weekend se menține mai caldă decât normalul perioadei, dar că nu vom scăpa de ploi și vânt.

Redăm mai jos prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică:

Sâmbătă

Vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse în cursul zilei și izolat noaptea, se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă. Cantitățile de precipitații vor depăși izolat 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai susținute la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime și minime: Sibiu 17 și 4 grade, Dumbrăveni 15 și 5 grade. Boița 16 și 6 grade. Păltiniș 3 și 1 grad, Bâlea Lac 6 și 1 grad.

Duminică

Vremea va fi caldă pentru această perioadă și temporar instabilă în partea a doua a intervalului. Cerul va fi variabil, temporar noros în partea a doua a zilei și noaptea, când local se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare de peste 55-65 km/h în zonele joase, mai ales în sudul județului, iar la munte va sufla până la tare, cu viteze de peste 80-100 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 7 și 9 grade. Izolat se va semnala ceață.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus