Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Săptămâna viitoare va începe cu vreme mai caldă decât normalul perioadei, dar cu intensificări ale vântului

Săptămâna viitoare va începe cu vreme mai caldă decât normalul perioadei, dar cu intensificări ale vântului

De luni, 6 noiembrie, vremea va fi un pic mai caldă decât normalul perioade, dar vântul va avea intensificări în special la altitudini mari. Spre finalul săptămânii temperaturile scad, iar în weekend se anunță vreme mai caldă, cu ploi pe alocuri.

Reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Sud au transmis prognoza meteo pentru săptămâna ce urmează. 

Luni, 6 noiembrie 

Vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei, cu viteze de 45-55 km/h în zonele joase, iar la munte cu rafale ce vor depăși 70-90 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Marți, 7 noiembrie

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros în partea a doua a intervalului, când local se vor semnala ploi, ce vor avea și caracter de aversă. Trecător pe creste se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Miercuri, 8 noiembrie

Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. La munte, la altitudini mari, trecător se vor semnala și lapovițe și ninsori. Izolat cantitățile de precipitații pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Joi, 9 noiembrie

Vremea se va mai răci, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Vineri - duminică, 10-12 noiembrie
Vremea se va încălzi, devenind mai caldă decât normalul termic. Local se vor semnala ploi, în a doua jumătate a intervalului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 933

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus