Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Sală de mese modernă în cantina socială de pe Calea Gușteriței: 180 de persoane defavorizate vor lua masa caldă în condiții decente

Sală de mese modernă în cantina socială de pe Calea Gușteriței: 180 de persoane defavorizate vor lua masa caldă în condiții decente

Sala de mese a Cantinei Municipiului Sibiu a fost modernizată prin lucrări de reparații desfășurate în lunile septembrie și octombrie, anunță Primăria.

Prin aceste lucrări s-a înlocuit vechiul paviment cu pardoseală din tarchett, un material ce face igienizarea și dezinfecția mai ușoară. 

„De asemenea, mesele și scaunele vechi au fost înlocuite cu mobilier nou, din polipropilenă de calitate, având un aspect mai plăcut și putând fi curățat mai ușor decât un mobilier din lemn”, transmite municipalitatea într-un comunicat de presă. 

Valoarea totală a lucrărilor și achizițiilor s-a ridicat la 85.000 de lei.

Cantina Municipiului Sibiu situată pe Calea Gușteriței, nr. 22, asigură zilnic o masă caldă și un pachet cu alimente pentru cină pentru un număr mediu de beneficiari de 180 de persoane defavorizate, care nu îşi pot asigura prin mijloace proprii hrana de zi cu zi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 707

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus