Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Constructorul sibian Con-A Operations va reabilita sediul CJ Sibiu

Constructorul sibian Con-A Operations va reabilita sediul CJ Sibiu

În urma unei proceduri simplificate de atribuire, Consiliul Județean Sibiu a anunțat că firma CON-A OPERATIONS va executa proiectul de eficiență energetică și consolidare a clădirii în care își are sediul instituția. Proiectul este evaluat la 12,5 milioane lei.

Proiectul cuprinde o serie de lucrări esențiale pentru modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii, având ca obiectiv principal creșterea durabilității și a incluziunii.

CON-A OPERATIONS va fi responsabilă pentru elaborarea documentației tehnico-economice în faza proiect, proiectul tehnic de execuție și documentațiile necesare pentru obținerea avizelor și autorizației de construire. O altă componentă a contractului este execuția lucrărilor de consolidare seismică, lucrărilor de creștere a eficienței energetice, lucrărilor de reoptimizarea a spațiilor de funcționare și schimbare de destinație podului în mansardă, precum și montajul echipamentelor și instalațiilor.

„Va fi instalată o stație de încărcare a vehiculelor electrice, cu două puncte de încărcare. Valoarea alocată pentru acest obiectiv de investiții este de 10,08 milioane lei. În acest caz, suprafața desfășurată este de 1.832 mp”, mai prevede proiectul.

La începutul acestui an, Consiliul Județean Sibiu a anunțat că a atras peste 84 de milioane lei prin PNRR pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a trei clădiri, unele cu o vechime de peste 100 de ani. Printre aceste clădiri se numără Pavilionul Central al Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, clădirea administrativă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, dar și sediul CJ Sibiu - clădirea dinspre strada General Magheru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1483

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Corbul

Acum 3 săptămâni

Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus