Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Vreme închisă și schimbătoare în weekend. În Sibiu plouă, la munte ninge

Vreme închisă și schimbătoare în weekend. În Sibiu plouă, la munte ninge

Meteorologii anunță o vreme în care sunt puține șanse să vedem soarele, cu ploi ce vor avea caracter de aversă și cu ninsori la munte. Temperaturile însă nu vor avea valori negative.  

Vremea va fi în general închisă, iar cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. La munte precipitațiile vor fi mixte, în cursul zilei predominant ploi la altitudini mai joase, iar noaptea vor predomina ninsorile. Local cantitățile de precipitații vor depăși 15-20 l/mp, iar în zonele montane înalte se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat ziua, în intensificare noaptea cu rafale ce vor depăși 55-65 km/h în zonele joase, iar la munte cu peste 90-100 km/h pe creste, unde va viscoli temporar zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade.

Duminică vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse va ploua. La munte, se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori pe creste. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare de 50-65 km/h în zonele joase, iar la munte cu peste 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață.

Tempreraturi prognozate

Sibiu - temperaturi maxime 13 grade – minime 3 grade

Dumbrăveni – temperaturi maxime 12 grade - minime  2

Boița - temperaturi maxime 14 grade – minime  4 grade

Păltiniș - temperaturi maxime 6 grade – minime 3 grade

Bâlea Lac - temperaturi maxime 2 grade – minime 7

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus