Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Incendiu la ultimul etaj al unui bloc din Ștrand. 15 persoane s-au autoevacuat

Incendiu la ultimul etaj al unui bloc din Ștrand. 15 persoane s-au autoevacuat

Pompierii sibieni au intervenit aproape de miezul nopții, pe strada Aurel Popa, din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc. 15 persoane s-au autoevacuat și din fericire niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Focul a izbucnit din cauza faptului că un coș e fum nu a fost izolat corespunzător. 

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifestă cu flacără la acoperișului mansardei unui imobil de tip P+2E+M pe o suprafață de aproximativ 30 de mp. 

Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, astfel nu s-a extins la întreg acoperișul imobilului. De asemenea în urma incendiului a fost afectat tavanul mansardei, pe o suprafață de aproape 50 mp. 

Cauza incendiului a fost efectul termic produs la coșul de fum neizolat termic față de materiale combustibile. 

Până la sosirea forțelor din imobil s-au autoevacuat 15 persoane care din fericire nu au avut nevoie asistență medicală. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2942

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 3 săptămâni

Nebombe cu ceas estetice pe exterior si distructive pe interior. Jafuri si distrugeri cu proiecte si avize ISC/ISU nefalsificate si necamuflate de nemafia din justitie, pompierii lui Iamandi si suveicile lui Racovita.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus