Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Experiența unui jurnalist din Costa Rica, în Sibiu: Este orașul de basm din inima Transilvaniei

Experiența unui jurnalist din Costa Rica, în Sibiu: Este orașul de basm din inima Transilvaniei

Jairo Villegas, un jurnalist din Costa Rica, a ajuns în această vară în Sibiu și a scris un articol despre experiența sa aici. A făcut și un video în care dă câteva detalii legate de centrul istoric al orașului.

”Sibiul va uimi orice vizitator. În inima Transilvaniei, în România, acest oraș iese în evidență.

Există locuri de care te îndrăgostești la prima vedere, iar Sibiul este unul dintre ele. Acest oraș se află la aproape șase ore cu trenul de București, capitala României, în Transilvania și de îndată ce veți pune piciorul în oraș, piețele și străzile pietruite vă vor cuceri. În orașul de jos, vă veți plimba pe străzile pietruite.

Piața Mică și Piața Mare sunt locuri ample pentru a te bucura de un apus de soare plăcut, zidurile te vor duce înapoi în timpurile medievale, iar Podul Minciunilor te va face să te întrebi despre originea numelui său, despre care îți povestesc în videoclipul care însoțește acest articol”, spune autorul în ziarul La Nacion.

Este redată în clipul video legenda comercianților care erau aruncați peste pod dacă încercau să înșele, dar și cea a îndrăgostiților care făceau jurăminte de iubire.

”Este imposibil să nu te bucuri când întorci seara pentru a lua masa pe una dintre numeroasele terase, în timp ce te privești agitația acestui loc fermecător.

Poate că nu plănuiți să vizitați România în timpul unei călătorii în Europa, dar vă asigur că merită o vizită”, a mai spus jurnalistul.

Din 2008, ziarul este deținut de Grupo Nación, care deține, de asemenea, mai multe ziare, cum ar fi Al DiaEl Financiero și La Teja, precum și revistele PerfilSaboresSoHoși Su Casa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Decemeu

Acum 2 săptămâni

* Acest mesaj a fost șters din cauză că nu are nicio legătură cu subiectul

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus