Duminică,
03.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

„Christmas at the Palace”: luminițe, lasere și zonă de foto, în curtea Muzeului Brukenthal, până în 27 decembrie. „Publicul să se simtă bine și în această perioadă să uite cât de puțin de problemele cotidiene”

„Christmas at the Palace”: luminițe, lasere și zonă de foto, în curtea Muzeului Brukenthal, până în 27 decembrie. „Publicul să se simtă bine și în această perioadă să uite cât de puțin de problemele cotidiene”

Christmas at the Palace este titlul proiectului care dorește ca în perioada 17 noiembrie - 27 decembrie să transpună vizitatorii într-o lume de poveste, în curtea interioară a Muzeului Național Brukenthal din Sibiu. Evenimentul este realizat pentru prima dată în curtea Muzeului Național Brukenthal. Prima ediție este organizată de Focus Events, Muzeul Național Brukenthal și Târgul de Crăciun din Sibiu. 

„Am început anul trecut să decorăm poarta Muzeului Național Brukenthal - Palatul din Piața Mare cu o impresionantă ghirlandă cu globuri și cu un mesaj de Crăciun Fericit transmis de Baronul Brukenthal cu Căciula de Moș. A fost un prim pas. Anul acesta, împreună cu Focus Events și în dialog cu Sebastian Marcovici, am făcut un al doilea pas. De data aceasta și mai important ca prima curte a Muzeului Național Brukenthal să devină un loc magic în această perioadă.

Vor fi câteva căsuțe cu produse speciale, zona de food a firmelor sibiene și alte surprize. Muzeul Național Brukenthal va avea o căsuță de unde se vor putea achiziționa diferite produse de brand Brukenthal realizate pentru acest sezon - Brukenthal Magic. Totodată va fi și o superbă zonă de foto și selfie. Mijlocul Curții va avea o mare decorație de peste 6 metri înălțime. Și toată această zonă va fi împodobită cu luminițe și lasere. Este un lucru minunat ca porțile Palatului Brukenthal din Piața Mare să se deschidă cu acest prilej. Muzeul Național Brukenthal împreună cu celelalte obiective sunt sufletul acestui oraș. Avem încă multe lucruri de arătat și multe lucruri care pot fi amenajate pentru diferite ocazii. Așteptăm ca publicul să se simtă bine și în această perioadă să uite cât de puțin de problemele cotidiene și să se bucure de Sărbătoarea Nașterii Domnului! Cu toții împreună, Sibiul devine și în această perioadă un minunat oraș!”, a declarat Alexandru Chituță, purtătorul de cuvânt al instituției.

Târgul de Crăciun din Palatul Brukenthal din Piața Mare va fi deschis în perioada 17 noiembrie - 27 decembrie. Pe scena din interior vor urca Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame, formații de jazz, DJ de electro funk și artiști de muzică clasică. Meniul este asigurat de cele mai faine food-venues: Hug the Mug, Summer Breeze, Restaurant Pasaj, Shaka Bowl, Covata Bunicii, Bubble Tea și Peronul cu prăjituri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ceac Noris

Acum 3 luni

Cred ca o shaormerie ar fi mai indicata la locatia respectiva ! Si sa serveasca neaparat si carnati bavarezi , preferatii baronului.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 3 luni

Un brad natural cred că a fi fost mai potrivit
Raspunde

Gabi

Acum 3 luni

Hooohhh! Superb! Cu acest eveniment Sibiul se clasează deasupra tuturor! Felicitari! Voi veni din Hamburg anume în decembrie la Sibiu!
Raspunde

C

Acum 3 luni

oare există și book truck-uri?
Raspunde

Sa NU UITAM:

Acum 3 luni

pentru a fi in consonanta cu adevarul istoric, NU un cerb trebuia simbolizat in curtea baronului ci 3 iobagi romani la caruta baronului asupritor: Horia, Closca, si Crisan.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus