Duminică,
03.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Dosarul Kreiner: Bărbatul din Timiș, arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de favorizarea făptuitorului

Dosarul Kreiner: Bărbatul din Timiș, arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de favorizarea făptuitorului

Actualizare vineri, ora 18.30 S-a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a inculpatului din Timiș, care i-ar fi ajutat pe hoți. Este acuzat de favorizarea făptuitorului, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu. 

Actualizare vineri ora 10.21 Bărbatul adus aseară la Sibiu din Dolj a fost eliberat. „Din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor”

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu anunță vineri dimineață că persoana care a fost adusă aseara la Sibiu cu mandat de aducere din Dolj și audiată apoi de procuror, a fost eliberată. 

„Din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor,” transmite Mihaela Ruginosu, prim procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Și reprezentanții IPJ Sibiu anunță că bărbatul adus aseară în Sibiu, după ce a fost reținut în județul Dolj a fost eliberat.

”Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți  de comiterea  infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. 

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. 

Continuăm cercetările în vederea coroborării  tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. 

Cercetările în acest dosar continuă”, anunță IPJ Sibiu.

Actualizare, ora 19.12

A mai fost prins unul dintre suspecții implicați în uciderea lui Adrian Kreiner. Acesta a fost găsit în comuna Valea Stanciului, din județul Dolj, conform unor surse apropiate anchetei.

Ulterior, informațiile au fost confirmate oficial.

Articolul inițial:

Șeful IPJ Sibiu, procurorul de caz și șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au organizat astăzi o conferință de presă în care au dat detalii legate de cazul Adrian Kreiner.

Cele mai importante informații:

Permiteți-mi ca prin intermediul dumneavoastră să mă adresez în primul rând comunității sibiene, pe care vreau să o asigur că polițiștii sibieni au fost și sunt la datorie în sprijinul acestei comunități, pentru a-i menține și asigura ordinea și liniștea publică. Suntem și noi parte din această comunitate, avem și noi familii, iar acest eveniment ne-a tulburat și ne-a sensibilizat pe toți.

Precizez însă că ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 6 noiembrie nu este un caz reprezentativ pentru climatul de ordine și siguranță publică din județul nostru.  

Am simțit și noi presiunea publicului în a oferi date și informații din anchetă, însă până în acest moment aceste date și informații nu au putut fi făcute publice întrucât complexitatea acestui caz ne-a determinat nu să fim închistați, nereceptivi și necomunicativi, ci să fim foarte atenți la fiecare detaliu și să păstrăm o tăcere profesională absolut necesară pentru a nu greși în munca noastră și a nu periclita rezultatul anchetei.

Au circulat foarte multe informații și nu vă ascund că unele ne-au ajutat, iar altele ne-au îngreunat munca. Vă asigurăm că am verificat toate informațiile și ipotezele vehiculate în spațiul public, precum și cele care ne-au fost aduse la cunoștință din alte surse sau direct de la cetățeni, cărora le mulțumim pe această cale pentru implicare.

Ne-am confruntat cu un eveniment deosebit de grav, însă după multe ore de muncă depusă de o echipă complexă formată din peste 30 de polițiști de investigații criminale, la care se adaugă polițiștii criminaliști și cei din structurile de analiza informațiilor și operațiuni speciale, activitățile specifice desfășurate au condus la rezultatul de astăzi, mai precis la identificarea persoanelor suspectate de săvârșirea faptei.

În cadrul cercetărilor au fost vizionate imagini din peste 100 de locații ce acoperă aprox. 10 km2 din suprafața municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr, au fost ridicate imagini din 67 de locații ce însumează peste 1.500 de ore de filmare continuă, au fost ridicate sute de urme de către specialiștii criminaliști în vederea prelucrării și exploatării acestora. Nu a fost o misiune deloc ușoară, însă ne-am îndeplinit-o cu profesionalism și responsabilitate.

       Firul evenimentului este următorul: 

În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul  Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un  autoturism  a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu fi intrat pe raza orașului Sibiu.  Au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți,  suspect care nu a participat la săvârșirea faptei, după care au ajuns în  parcarea Promenada Mall Șelimbăr în jurul  orei 17.30.  După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde  suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți.  După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care  veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți. Aceștia au rămas în apartament până în jurul orelor 00.00 ale zilei de 05.11.2023, când au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia victima. În jurul orei 00.30 minute, cei trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit cu nr. 11, situat vis-a –vis de locuința victimei și apoi au urcat în podul imobilului, pe o scară laterală. Din acel moment și până în noaptea de 06.11.2023, suspecții au supravegheat locuința victimei la intervale diferite de timp,  având și perioade în care au părăsit imobilul pentru a merge să cumpere diferite produse alimentare.  

În dimineața zilei de 06.11.2023, în jurul orelor 02.20 minute, cei trei suspecți au părăsit podul casei, au sărit gardul proprietății și s-au dus la gardul locuinței victimei, doi dintre ei au forțat un element metalic din gard și au păstruns în curte, în timp ce al treilea a rămas în stradă, supraveghind ce se întâmplă în exteriorul locuinței,  dar și în stradă. După ce au pătruns în curtea victimei, cei doi suspecți au deșurubat becurile de la iluminatul perimetral, au deschis o fereastră de la garajul locuinței, care era rabatată și au păstruns în garajul victimei, în jurul orei 02.38 minute. Din garaj, suspecții au intrat direct în casă, unde, la parter, în living, se afla victima, care probabil adormise pe canapea.

În locuință, victima a fost legată de mâini și de picioare, în mod solidar în poziție de barcă, astfel încât orice mișcare a oricărui membru să antreneze după sine autostrângerea, după care  este lăsată  la sol în modul "legăturii de tip Arbatachar". Acest este un mod de legare a victimei în care  șocul traumatic se instalează rapid prin întreruperea fluxului sanguin care conduce la paralizie. Legătura Arbatachar este o formă de tortură unde durerea este extremă, folosită pentru a determina victima  să dezvăluie locul în care depozitează banii sau obiecte de valoare.  La plecarea din locuință, după comiterea faptei, suspecții au acoperit corpul și capul victimei cu pătura de pe canapeaua unde dormise aceasta. 

În timpul activității infracționale, suspecții  au fost surprinși de fiica victimei, aflată la etajul locuinței, doi dintre cei trei bărbați au urcat unde se afla fiica victimei și,  sub amenințarea unui pistol, i-au solicitat acesteia, în limba engleză, să spună locul în care tatăl său ascunde banii.

După ce le-a dat atacatorilor banii pe care aceasta îi avea în portofel (40 de euro și aproximativ 100 de lei), a fost amenințată cu pistolul de către unul din atacatori,  întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii. În acest timp, celălalt atacator, observând în interiorul dressing ului mai multe ceasuri de valoare ce se aflau la vedere, le-a luat si le-a introdus într-o geantă, scotocind și prin sertarele din dormitor.  Suspecții au părăsit locuința și curtea victimei, în fugă, prin grilajul dizlocat al gardului.

În data de 06.11.2023, orele 03:01, I.P.J. Sibiu a fost sesizat prin SNUAU 112 de către concubina victimei cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul situat în Sibiu pe str. Moldoveanu nr. 4, jud. Sibiu unde locuiau împreună, exercitând acte de violență asupra persoanei vătămate care se afla la parterul locuinței. La fața locului primul echipaj de poliție a ajuns într-un interval de 2 minute, acordând primul ajutor victimei și solicitând sprijinul SAJ Sibiu.

Tot în cadrul activităților investigative, s-a stabilit faptul că, după comiterea faptei,  suspecții s-au întors în data de 06.11.2023, în jurul orelor 04.20, la apartamentul închiriat și au părăsit municipiul Sibiu cu un taxi în aceeași dată, în jurul orelor 07.20, cursa fiind făcută până la Deva, județul Hunedoara, unde aveau un autoturism. În continuare,  suspecții s-au deplasat pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, la locuința suspectului care i-a adus în Sibiu.  În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, 2 dintre  suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara, în prezent desfășurându-se activități de localizare pentru cel de-al treilea suspect, despre care există date și indicii că se află pe teritoriul României.

 Alte informații:

Din câte știm noi, cei trei au luat cele 16 ceasuri, nu și alte bijuterii, în niciun caz bani, în niciun caz 200 de mii de euro, așa cum s-a spus. Victima nu a spus codul de la seif

S-a acționat foarte prompt și foarte eficient. A fost apelul fiicei la 112, apoi cel al concubinei, iar la ora 3.04 a ajuns poliția.

Pe timpul anchetei, după cum s-a spus, au fost foarte multe materiale care au fost studiate,

au fost foarte bine pus la punct, au fost foarte bine puși la punct. Au luat un taxi și au mers la Deva. După o săptămână a apărut informația cu taxiul. S-a urmărit cameră cu cameră traseul lor.

S-a surprins momentul în care au părăsit doamna Stanca, din cameră în cameră, până la momentul în care au ieșit pe autostradă. S-a văzut inclusiv momentul în care taxiul a intrat în Deva.

Avea un sistem de supraveghere, dar sistemul de alarmă nu era activ. Victima stând la parter, la momentul pătrunderii, nu a fost activat parterul și nici curtea.

Pe fiica victimei au surprins-o când suna la 112. S-au speriat, au luat ce au găsit și au fugit.

Au furat 16 ceasuri, în valoare de aproximativ 200 de mii de euro.

Toți trei sunt cetățeni români, nu au rezidență oficială în străinătate. Au plecat în străinătate și cei trei și femeia care i-a însoțit.

Au la activ furturi și tâlhării. Au fost condamnați în țară și în străinătate.

Ancheta va viza probabil cel care a dat pontul, pentru că au acționat la pont. Persoana care a dat pontul este un cunoscut al victimei. Avem niște indicii cu privire la cel care a dat pontul.

După ce s-au trezit cu ceasurile nu au știut ce să facă cu ele.  

Victima a fost legată cu mâinile la spate și de picioare, nu mai avea posibilitate de mișcare

A auzit fiica de mai multe ori întrebarea ”unde sunt banii” adresată în limba engleză.

Două persoane de sex feminin au ieșit din încăpere din casă în seara atacului și infractorii au presupus că a ieșit din imobil fiica și concubina. Fiica, fiind mai apropiată de casa scării, a putut auzit mai bine ce s-a întâmplat.

Taximetristul care i-a dus la Deva nu a putut da multe informații. Cei trei au dormit pe taxi.

Unul dintre ei avea informația legată de imobil.

N-a existat un sistem de camere în interior. Ei au scos un felinar și au făcut un scurt circuit să facă întuneric.

Femeia surprinsă în imagini, la mall, este în relații cu suspectul care a comandat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

29 comentarii

Nickname

Acum 3 luni

Este un adevărat circ ce se întâmplă! O diversiune ca la mascarada din '89!!! Șeful Miliției din Sibiu este un mafiot care lucrează mâna mâna cu interlopii. Acum de la cei trei păduchioși de pakistanizi au ajuns la ceilalți păduchioși din Dolj. Ca să nu se meargă pe chestii rasiste se încearcă tot felul de diversiuni în loc să se caute cauza și apropiații care știau de bunurile acestui nefericit omorât cu bestialitate. Suntem mai rău ca pe vremea lui Aldo Moro. Dacă își mai amintește cineva de marele procuror italian care a declarat Mafiei război și a sfârșit într-o explozie capcană în propria mașină...
Raspunde

Kokos

Acum 3 luni

3 pakistanezi unde ? La "breaking news senzațional în direct si în reluare pastorul gâdea" ? Numai presa în goana după rating a dat fel și fel de minciuni despre anchetă. E prima dată când poliția dă amănunte din anchetă .
Raspunde

Xxx

Acum 3 luni

Nu Aldo Moro a fost ucis cu o explozie! Hai sa nu vorbim aiurea ca sa parem ca stim ...multe
Raspunde

Barosanu

Acum 3 luni

Aldo Moro a fost prim-ministrul Italiei, răpit și omorât de comuniștii din Brigăzile Roșii. Ăia omorâți de Cosa Nostra erau doi judecători, nu procurori: Falcone și Borsellino.
Raspunde

Altcineva

Acum 3 luni

Aldo Moro a fost prim ministru al Italiei. Poate te referi la Giovani Falcone.
Raspunde

Aldo Moro

Acum 3 luni

https://ro.wikipedia.org/wiki/Aldo_Moro ,, În 1978, Brigăzile Roșii l-au răpit pe politicianul Aldo Moro, în timp ce acesta se deplasa către Parlament și l-au ținut captiv timp de 55 de zile înainte de a-l executa."
Raspunde

Nickname

Acum 3 luni

Se vede că te ai născut după anul 2023 Nici nu știi cine a fost Aldo Moro și te ai trezit să vorbești tu ca un galactic
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Mannix si Joe Kenda se amuza:''După ce s-au trezit cu ceasurile nu au știut ce să facă cu ele''.Cei trei suspecti au plecat la ora 00.00 din Selimbar,perpedes apostolorum,iar la 00.30 sareau garduri pe Moldoveanu.Lipsesc marmota ,ciocolata si staniolul.18 minute ca sa treci strada si sa dessurubezi un bec?Hercule Poirot vomita in mormint.
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 luni

Pai cat crezi ca faci pe jos de pe Doamna Stanca pana pe Moldoveanu? Iar cele 18 minute...ai impresia ca trebuiau sa se grabeasca? Multi ciudati sunteti prin comentarii.
Raspunde

Igor

Acum 3 luni

Taximetristul care i-a dus la Deva nu a putut da multe informații. Cei trei au dormit pe taxi. - Sanchi... Ce jeg... Asta ar trebui la fel judecat in piata mare. Cum dracu sa duci 3 ci*** la o ora ciudata...care dorm...si ii duci aiurea undeva...la 7 dimineata :( si stii ca tot orasul ii cauta. Trebuie aflat cine e gunoiul asta
Raspunde

Dani

Acum 3 luni

Tot orasul ii cauta? Nici dracu (aka romanian police) nu-i cauta la 7 dimineata (4!!!! ore de la momentul la care politia stia). Filtre la urcarile pe autostrada, la iesirile din oras? Nema, au plecat linistiti cu un taxi, bine ca n-au facut iama-nene....
Raspunde

@Igor

Acum 3 luni

Igore, de ce ar fi soferul jeg? Omul s-a bucurat de cursa. Crezi ca nu mai sunt oameni cae merg cu taxiul pana in Alba sau Brasov? Nu sunt toti calici ca noi. De unde sa stie soferul ca sunt cautati? Ce le e scris pe frunte ca sunt criminali? Sau criminalii au semne particulare pe care le cunosc taximetristii si nu-i reclama?
Raspunde

Muresan

Acum 3 luni

Povesti ardelenesti! Mint cu nerusinare ca sa incheie cazul.
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Acesti talhari faceau concurenta mafiei MAI.
Raspunde

Corbul

Acum 3 luni

Primul meu gând a fost că legătura victimei cu lumea cryptomonedelor și net worth-ul personal au determinat jefuitorii să-l tortureze pentru parola acestora. Mai ales că există mulți milionari de carton din domeniu, ce dețin în astfel de active mai mult decât au în 10 conturi bancare combinate. Dar ce să vezi... dacă mergem pe teoria poliției au fost doar niște animale. Așa țară, așa hoți.
Raspunde

Neluțu Colombo

Acum 3 luni

Eu sant convins ca au vrut sa ii fure criptomonedele pe care le ascundea sub perina dar totul a loat o intorsatura ne-fericita. Criptomonezile sunt lucratura diavolului
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Costel

Acum 3 luni

Pentru unii pare anticlimatica aceasta concluzie. Toti voiau drame familiale, mafie, interese ascunse. Nicidecum o talharie banala ce s-a sfarsit prost. Acum isi pun toti folia de aluminiu pe cap si baga conspiratii.
Raspunde

@Costel

Acum 3 luni

Costele, mai gandeste si cu mintea ta, nu te mai lasa pacalit!
Raspunde

Eu

Acum 3 luni

Dacă doamna, iubita decedatului nu lucra la domnul IVANCEA adică în MILIȚIE. Astăzi nu se mai auzea nimic. Și nici nu se făcea nimic. Pe criminali îi găseau peste 20 de ani!
Raspunde

Sparrow

Acum 3 luni

Din douā una. Ori stirile sunt frectii de luat piuitul la fraieri, ori guzganii sunt niste tapi ispāsitori pentru o treabā mult mai murdarā decât un jaf care a iesit prost.
Raspunde

@Sparrow

Acum 3 luni

Ai dreptate! Astea sunt povesti! Nu vom afla niciodată adevărul ca în cazul din Precupetii Vechi București sau in cazul Luchian - Mihalea.
Raspunde

@

Acum 3 luni

Multe lucruri nu se leaga iar explicatiile politiei sunt penibile. Deci hotii au avut nevoie de 20 de minute ca sa sara gardul, sa desurubeze niste becuri si sa intre in casa si tot de 20 de minute ca sa-l bata pe ala pana l-au bagat in coma, sa-l lege intr-un anumit fel care necesita timp si tehnica, sa urce si sus sa se certe cu aia mica si sa si fuga pana n-a venit politia. Toate astea fara sa fure nimic, ceasurile le-au luat ca sa se afle in treaba. Nu inteleg ce pont au primit daca nu au furat ce trebuie. Pe urma de ce nici una din cele doua nu a sunat la 112 decat dupa 20 de minute. Iar daca politia a venit dupa 2 minute imposibil sa nu-i fi vazut pe cei 3 care se deplasau la pas spre capatul strazii
Raspunde

Claus

Acum 3 luni

Rezultatul nepasarii politice,controale judiciare,taraganeala pana la prescriptie,saracirea populatiei prin taxe de protectie sub amenintarea puscariei pt o legatura de mărar,spalarea coruptilor pe la televiziunile de partid,pedepse pt omor mai mici ca pt evaziune,coruptie din MAI si multa multa lipsa de educatie,iar rezultatul acesta este. Niste ciobani care ucid fara mila oameni care mai misca ceva. Tot ce e manelizat,amprentat ca pe timpul sectoristilor,uitati la mutra individului...asta numai la cariera si viitor nu se gandeste. Politicul de 20 ani latra doar dupa parale,dar de protejat contribuabilul...ioc.Da ti banii fraierilor,intai noua sub amenintarea puscariei,apoi colegilor mai bruneti sub amenintarea armelor.
Raspunde

Circul incompetentie

Acum 3 luni

Pe-astia nu aveti cum sa-i prindeti fiindca au fost trimisi sa execute o misiune din partea sistemului ! Sunt executantii sistemului ! Omul a deranjat fiindca avea afaceri, incepuse o platforma, care se axa pe bunastarea umanitatii folosind noile tehnologii, in detrimentul statelor, guvernelor, ordinii mondiale. Ce va e asa greu de inteles ? Cheia e la serviciile de securitate nationale, jidanesti etc Ce spectacol ieftin, atatea grade si atata incompetenta ! Demisia de la chestor, comisari si pana la procuror !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Florescu Vasile

Acum 3 luni

Buna ziua. Felicitari tuturor lucratorilor politiei. Bravo. Stiu ca a fost multa munca. Mai departe sa nu ii faca scapati avocatii... Ca o sugestie de ce nu infiintati patrule mixte politie -jandarmerie-armata care sa patruleze efectiv pe strazi ... nu filaje din autoturisme care nu au alocata suficienta benzina ... Vedeti cum patruleaza colegii in Harghita... Si doi .. pedepse mai aspre: munca silnica pe viata si pedeapsa capitala pentru omor si omor deosebit de grav!
Raspunde

Johnny bravo

Acum 3 luni

ahaaahahahaha daca e baiat destept ii da in judecata pt defaimare. Ce mizerie de circ. Demisii ceva? n ai sa vezi.
Raspunde

Carabinieri la misto

Acum 3 luni

Adevarul-Politia 1-0
Raspunde

?!

Acum 3 luni

Povesti ardelenesti! Ce mai hoti! vin din Timisoara ca sa fure in Sibiu. Unii chiar ne cred fraieri?! Cand intri intr-o casa ca aceea (era vestita in Sibiu), stii ce cauti, nu te apuci sa bati proprietarul ca sa-ti dea banii. Asta-i treaba de gainar care intra peste o baba dupa ce a luat pensia. Daca veneau la pont cum se spune, n-ar fi trebuit sa pandeasca 2 zile casa, n-ar fi trebuit sa-l bata pe om sa spuna cifrul seifului, ar fi stiut ce sa ia si de unde. Oamenii bogati au card de credit, nu tin atatia bani in casa. Bani sunt investiti ca sa faca alti bani. Ce povesti au insirat. Nu se leaga nimic. Nici sosirea de la Timisoara, nici plimbarea in mall. Daca le trebuia ceva, cumparau pe drum nu se plimbau pe la mall. Scenariu si regie. E ca in cazul din Precupetii Vechi din Bucuresti: partonul executat in fata casei si nimeni n-a descoperit nimic. Dupa aproape 30 de ani, nu se stie de ce l-au omorat. Puscasul a fost doar un killer platit, cine o fi dat ordinul... Pacat de om ca a avut o moarte asa de cumplita!
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Inveti penalul Predoiu sa traga cu arcul pe langa tinte...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus