Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Sibienii Alexandru Cazacu și George Marcu sunt campioni naționali ai cupei Swift

Sibienii Alexandru Cazacu și George Marcu sunt campioni naționali ai cupei Swift

Echipajul sibian format din Alexandru Cazacu și George Marcu au reușit să obțină titlul de campioni naționali absoluți ai cupei monomarca Swift Cup și clasamentul Debutanților. 

Cu o diferență de doar patru puncte între Paul Popa și Alexandru Cazacu, Raliul Brașovului a fost decisiv în lupta pentru titlul din Swift Cup. Ultima etapă a sezonului s-a desfășurat pe probele de macadam din jurul orașului Brașov , iar înaintea ultimei etape din Campionatul Național de Raliuri Betano cei doi piloți sibieni aveau șanse la titlu în competiția monomarcă. În cele din urmă Alexandru Cazacu a reușit obținerea titlului la final de an.

 

„Am încheiat un an bun, în care am parcurs toate probele speciale, fără probleme tehnice și fără incursiuni în decor (doar una mică la Maramureș). Vreau să felicit adversarii pentru viteza pe probe și pentru tenacitatea cu care au luptat până în ultima probă specială. Am reușit să câștigăm cupa Swift , clasamentul debutantilor , un loc 2 la clasa RC5N, și nu în ultimul rând locul 2 la echipe alături de Omega Rally Team pe care le multumim pentru încrederea acordată. Urmează o scurtă vacanță, după care începem pregătirile pentru sezonul 2024”, spune Alexandru. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus