Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Primăria Roșia va cumpăra un buldoexcavator cu care să doteze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Primăria Roșia va cumpăra un buldoexcavator cu care să doteze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Primăria Roșia din Sibiu vrea să cumpere un buldoexcavator cu care să doteze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Potrivit licitației, suma pe care primăria o va plăti este de 52.6626 lei.

Achiziționarea acestui utilaj nou și performant care prezintă siguranță în exploatare fiind realizat conform ultimelor standarde de fabricație în domeniul tehnic reprezintă o dotare esențială a serviciului voluntar pentru situații de urgență.

„Achiziționarea buldoexcavatorului este necesară și oportună având în vedere specificul activității serviciului voluntar pentru situații de urgență al primăriei Roșia deoarece, dacă nu se efectuează mecanic parte din lucrările de intervenții urgente acestea necesită un volum ridicat de muncă manuală.

Lipsa acestui utilaj poate determina mărirea timpului de intervenții în situații excepționale (inundații, alunecări de teren, deszăpezire, înlăturare de materiale și resturi generate în urma fenomenelor meteorologice extreme”, se arată în caietul de sarcini.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus