Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Firma sibiană CON-A a primit distincția „Firma anului 2023". „Calea pe care mergem se bazează pe muncă, seriozitate și dezvoltare sănătoasă”

Firma sibiană CON-A a primit distincția „Firma anului 2023

Firma sibiană CON-A a primit distincția „Firma anului 2023", în cadrul Galei Star Construct, ceremonie anuală în care Federația Patronatelor Societăților din Construcții premiază companiile cu rezultate deosebite in domeniu. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a companiei

Premiul a fost înmânat lui Mircea Bulboacă, Președintele Grupului CON-A. 

„Suntem onorați să fim desemnați Firma anului 2023. Calea pe care merge Grupul CON-A se bazează pe muncă, seriozitate și dezvoltare sănătoasă și ne bucurăm că rezultatele noastre sunt apreciate la cel mai înalt nivel. Distincția aceasta, oferită de cei mai mari constructori din România, ne motivează să păstrăm în continuare ștacheta ridicată, să construim cu grijă pentru generațiile viitoare și să contribuim la creșterea renumelui breslei constructorilor în țara noastră", a spus acesta. 

Citește și: Cea mai mare firmă de construcții sibiană a sărbătorit 33 de ani prin inaugurarea unei fabrici. Bulboacă: „Este modul ideal de a sărbători!”

CON-A este una din cele mai mari firme de construcții din România cu capital integral românesc privat, fondată în martie 1990. CON-A a dezvoltat unități proprii de producție, „know-how” în construcții și proiectare, acoperind întregul spectru de servicii pe care o companie din acest domeniu le poate oferi.

Este cea mai mare firmă de construcții din județul Sibiu și una din cele mai mari din România.

Stadionul de 47 de milioane de euro din Sibiu ori extinderea de peste 47 de milioane de euro a Aeroportului internațional Sibiu se numără printre cele mai recente lucrări marca CON-A.

Mircea Bulboacă, foto stânga

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Din pacate,prin Ordonanta Trenulet,Statul ne convinge ca devine mai rentabil sa stam degeaba decit sa lucram si sa platim zeci si zeci de taxe.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus