Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
19°C

Alertă cu pericol de explozie pe TikTok. ISU Sibiu: „Nu au fost înregistrate victime, nici scurgeri de combustibil”

Alertă cu pericol de explozie pe TikTok. ISU Sibiu: „Nu au fost înregistrate victime, nici scurgeri de combustibil”

Un filmuleț de 12 secunde care circulă pe TikTok arată o cisternă intrată într-un șanț, iar în explicațiile care apar pe imagini se scrie: „Sibiu, 22 decembrie, 2023/Pericol de Explozie/Între Mohu și Veștem/TIR răsturnat. ” Incidentul a avut loc într-adevăr astăzi, 22 decembrie, iar pompierii sibieni transmit că nu au fost scurgeri de combustibil.

„Pompierii sibieni au intervenit cu o autospecială de stingere pe DN 1 unde o autocisternă care transporta combustibil a ieșit în afara părții carosabile. Nu au fost înregistrate victime, nici scurgeri de combustibil. Pompierii asigură zona până la sosirea unei alte autocisterne în vederea transferului de combustibil din autocisternă”, spune Slt. Andreea Ștefan.

Circulația a fost totuși întreruptă pe ambele sensuri, pentru a se evita orice gen de incident având în vedere încărcătura autospecialei. 

De asemenea, reprezentanții IPJ Sibiu confirmă că a fost vorba despre un incident trecut la categoria tamponări. Potrivit acestora, soferul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Buzău, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile. Polițiștii l-au sancționat cu o amendă în valoare de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei. 

Sursa video: SibiuDaily

Sursa foto: captură video 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 4 luni

Bombele cu ceas sunt la obiectivele cu expertize MLPAT falsificate primitiv de primarii si la avizele/autorizatiile ISC /ISU falsificate si camuflate tacit de Iamandi si Racovita.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus