Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Până în seara de Crăciun: cod galben de vânt în tot județul. Cod portocaliu în zona montană înaltă

Până în seara de Crăciun: cod galben de vânt în tot județul. Cod portocaliu în zona montană înaltă

La peste 1.500 de m altitudine meteorologii anunță viscol puternic

Vântul se va intensifica în rafale din Ajunul Crăciunului până în seara zilei de duminică pe tot teritoriul județului Sibiu. În zonele înalte ale munților, meteorologii prognozează viscol puternic.

Codul portocaliu emis de Administrația națională de meteorologie pentru județul Sibiu este valabil de duminică, 24 decembrie, până în seara zilei de Crăciun (ora 22:00 a zilei de 25 decembrie). În acest interval, vântul va avea intensificări de până la 65 de km/h.

Codul portocaliu avertizează că, la peste 1.500 de m altitudine, în munții din jurul Sibiului va viscol puternic. „Vântul va avea viteze ce vor depăși 110 - 120 km/h, vizibilitatea foarte redusă și zăpada troienită”, se mai arată în avertizare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus