Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Incendiu în Stejărișu provocat de scânteile de la un polizor. A ars o anexă și acoperișul casei vecine

Incendiu în Stejărișu provocat de scânteile de la un polizor. A ars o anexă și acoperișul casei vecine

Pompierii din Agnita au intervenit în această dimineață la un incendiu în localitatea Străjerișu, anunță ISU Sibiu.

Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție  și un echipaj SMURD, împreună cu pompierii SVSU Iacobeni.

”Sosiți la fața locului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească de aproximativ 40 mp, fiind propagat și la acoperișul casei vecine, acoperiș care ardea generalizat pe o suprafață de aproape 200 de mp.

Pompierii au acționat pentru limitarea extinderii incendiului și la alte vecinătăți și pentru lichidarea acestuia”, anunță ISU Sibiu.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările pompierii au stins incendiul care a fost cauzat de scânteile mecanice produse de un utilaj (polizor) amplasat în apropierea materialelor combustibile și au salvat interiorul casei vecine.

Nu au fost înregistrate victime.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 3 luni

Cate incendii dinastea trebuie sa se mai intample pana vor pricepe si urbanistii nostri medievali ca nu e ok sa construiesti asa inghesuit?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus