Miercuri,
21.02.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Bucur Marcu, elev în clasa a V-a la Școala Barcianu din Rășinari, s-a întors de la Timișoara cu medalia de aur la kikboxing

Bucur Marcu, elev în clasa a V-a la Școala Barcianu din Rășinari, s-a întors de la Timișoara cu medalia de aur la kikboxing

Bucur Marcu, elev în clasa a V-a la Școala „Sava Popovici Barcianu” din Rășinari, este în acest moment, mândria reprezentanților acestei instituții școlare. Băiatul s-a întors de la Timișoara cu locul I și medalia de aur la concursul Tamashyi Timișoara.

„A luptat la piramidă, la categoria semi-pro kikboxing și a fost, cum era de așteptat, cel mai bun! Felicitări, Bică! Suntem foarte mândri de tine!”, scrie prof. Ileana Carmen Dămean, directoarea școlii pe pagina de facebook a unității. 

Bucur este elev în clasa a V-a și este unul dintre cei mai silitori elevi ai școlii. Mama lui spune că practică kikboxingul de trei ani și este abia începutul pentru că băiatul nu vrea să renunțe la acest sport.

Bucur are 16 meciuri câștigate și își dorește să ajungă campion. Deja camera lui se umple de medalii și trofee. 

Copilul spune că iubește școala, îi place matematica și educația fizică și își dorește să devină polițist atunci când va crește mare. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Hmmmm

Acum 1 săptămână

Picioare si pumni in cap de la varsta asta, nu prea cred ca e ok.

Raspunde

Emi Cioran

Acum 1 săptămână

Super realizare! O modalitate excelenta prin care violenta și aplecarea spre bătaie a rasinarenilor sa fie canalizată spre sport! Succes !

Raspunde

Marko

Acum 1 săptămână

Hahalerelor, când și unde ați văzut vreodată vreun boxeur sau sportivi în general să împartă pumni și picioare în afara ringului? -))))))

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus