Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Serviciile de pază la Muzeul Brukenthal costă aproape 1,5 milioane lei pe an

Serviciile de pază la Muzeul Brukenthal costă aproape 1,5 milioane lei pe an

Paza Muzeului Național Brukenthal costă aproape 1,5 milioane de lei pe an. Administrația instituției organizează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de pază pentru următorii 2 ani.

Muzeul Național Brukenthal a anunțat deschiderea unei licitații online pentru achiziționarea serviciilor de pază. Licitația urmărește încheierea unui acord-cadru pe o perioadă de 24 de luni, cu o valoare estimată între 2.859.950 lei și 2.933.200 lei, fără TVA.

Acordul-cadru prevede contractarea unui total de 11 posturi de pază pentru o perioadă totală de 117.328 ore de serviciu, cu posibilitatea de ajustare a cantității de ore în funcție de necesitățile muzeului. Valoarea maximă a contractului subsecvent pentru un an este de 1.467.875 lei fără TVA, pentru un total de 58.715 ore de pază, în timp ce valoarea minimă este de 1.428.250 lei fără TVA, pentru 57.130 ore.

Conform caietului de sarcini, principalele activități se referă la asigurarea unui acces controlat în cadrul obiectivelor muzeului, paza obiectivelor, valorilor culturale și bunurilor instituției, precum și supravegherea traseului expozițional pentru asigurarea integrității exponatelor, a bunurilor și valorilor culturale.

Prin acest contract instituția MNB intenționează să achiziționeze cinci posturi de agent de securitate și control acces pentru un program de 24 ore/24 ore, un post de agent de securitate și control acces cu un program de 8-13 ore pe zi, patru posturi de agent de securitate, supraveghere și control acces cu un program de 8 ore pe zi și un post de șef obiectiv.

Paza urmează să fie asigurată pentru șapte locații în care își au sediile muzeele ce sunt administrate de Muzeul Național Brukenthal. Este vorba de clădirea Palatului din Piața Mare, Muzeul de Istorie „Casa Altemberger”, Casa Albastră, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei și Muzeul Cinegetic „August von Spiess”.

Licitația va avea loc pe 18 martie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 569

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus