Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

O donație de 70.000 de lei a echipat Secția Chirurgie I a Spitalului Județean cu truse pentru chirurgie toracică

O donație de 70.000 de lei a echipat Secția Chirurgie I a Spitalului Județean cu truse pentru chirurgie toracică

Mai multe truse chirurgicale au fost cumpărate pentru Secția de Chirurgie 1 a Spitalului Județean după ce unitatea spitalicească a beneficiat de o donație în valoare de 70.000 de lei. Acestea vor fi folosite în cadrul compartimentului de Chirurgie Toracică și Esofagiană.

Prin sponsorizarea obținută, au fost achiziționate o trusă pentru chirurgie toracică deschisă, o trusă pentru rezecții osoase toracice (rezecții complexe de perete toracic) și instrumente destinate chirurgiei toracice video-asistate (CTVA).

„Colectivul Compartimentului de Chirurgie Toracică și Esofagiană din cadrul Secției Clinice Chirurgie I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu dorește să mulțumească pe această cale Fundației Inimă pentru Sibiu, reprezentată prin președintele d-na econ. Codruța Notar, cât și sponsorilor, pentru donațiile care au făcut posibilă achiziționarea a două truse de instrumentar pentru chirurgie toracică, esențiale în activitatea compartimentului”, transmite conf. Dr. Ovidiu Dorin Bardac, șeful Compartimentului de Chirurgie Toracică. 

Firmele care au contribuit la această sponsorizare sunt Greiner Packaging SRL, Top SRL, Rox Iuli SRL, Aquanya SRL, PC Roots Production SRL, Led Box SRL, Fiduciar Capital IFN SA, Concordia Capital IFN SA, EU Swespedition SRL și CT7 Intermed SRL.

Valoarea totală a sponsorizării a fost de 70.000 de lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

CA

Acum 2 luni

Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului licențios

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus