Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Sfaturile jandarmilor sibieni pentru turiștii care vor să-și petreacă weekendul în Păltiniș și Bâlea

Sfaturile jandarmilor sibieni pentru turiștii care vor să-și petreacă weekendul în Păltiniș și Bâlea

În perioada 16-18 februarie, jandarmii sibieni îi anunță pe turiștii care vor să-și petreacă weekendul în stațiunile Bâlea și Păltiniș că vor fi cu ochii pe ei și că pot conta pe sprijinul lor în cazul unor urgențe.

Instituția Jandarmeriei a transmis un mesaj în care menționează că în acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța comunității, vor continuă misiunile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe raza județului Sibiu.
 
Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani sibieni sunt alături de turiști în stațiunile Bâlea și Păltiniș, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Pentru a evita producerea unor situații neplăcute, aceștia recomandă turiștilor:
- să se echipeze corespunzător zonei montane;
- să nu se aventureze pe traseele turistice după lăsarea întunericului și fără echipamentul adecvat;
- să folosească doar traseele marcate şi să urmărească marcajele de pe traseu;
- dacă întâlnesc animale sălbatice să nu se apropie de acestea pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni. 

„În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă se află într-o situație dificilă, le recomandăm cetățenilor să solicite ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie!”, mai transmite Jandarmeria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1525

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Lasati vrajala cu antisociala si aveti grija de voi. Braconajjele pot declansa avalanse fatale. In Romania, cele mai grave fapte antisociale le comit autoriatile statului in complicitate cu politicienii corupti, nu populatia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus