Luni,
22.04.2024
Ploi Moderate
Acum
7°C

Direcția Județeană pentru Tineret: De 6 zile la Centrul de Agrement din Păltiniș nu este curent electric

Direcția Județeană pentru Tineret: De 6 zile la Centrul de Agrement din Păltiniș nu este curent electric

Problemele privind alimentarea cu energie electrică a stațiunii Păltiniș se pare că nu s-au rezolvat la aproape o săptămână de la apariția lor.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu anunță că este nevoită să amâne sau să mute o tabără de schi de la Păltiniș pentru că de șase zile nu există curent electric. Și nici nu au garanția că se va rezolva.

”De șase zile la Centrul de Agrement din Păltiniș nu este curent electric, din cauza zăpezii căzute și care a dus la ruperea  firelor de curent.

Din data de 19 februarie ar fi trebuit sa avem o tabără de ski, dar în acest moment suntem nevoiți să decalăm cu o zi sau două desfășurarea acesteia sau, daca aceștia vor dori să-i relocăm în locația noastră de la Cisnădioara.

Sperăm ca în cel mai scurt timp echipele de la Electrica să remedieze stricăciunile produse de vreme, astfel încât sa ne putem desfășura activitatea în condiții optime”, au transmis sâmbătă seară oficialii DJST Sibiu.

Centrul de Agrement ”Trecătoarea Cerbilor” de la Păltiniș are 50 de locuri este un spațiu foarte căutat pentru tabere, regăsindu-se constant în oferta DJST.

Context

Păltinișul este afectat de grave probleme cu alimentarea cu energie electrică de aproape o săptămână. Zăpada abundentă a doborât mai mulți copaci, aceștia rupând să afectând liniile de curent electric. Pentru că zonele sunt greu accesibile, lucrătorii companiei de distribuție energie electrică au apelat la echipamentul special al Slavamontului.

Între timp, complexul de schi Arena Platoș a fost nevoit să închidă temporar, iar unitățile de cazare din zonă au ajuns într-o situație aproape disperată. ”Încep să cred că la noi doar circul ieftin, fățărnicia, lupta pentru ciolan, promisiunile abil exprimate pentru a scăpa de pisica moartă, și nesimțirea ne vor conduce destinele o lungă perioadă de timp”, spunea zilele trecute administratorul Păltiniș Arena, Andy Fazekas, despre această problemă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2641

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vivi Dragan

Acum 2 luni

Se vede ca la conducerea acestor directi sunt numiti oameni politici. Pai in 30 de ani cat ati tocat o gramada de bani nu ati fost in stare sa cumparati un generator ? Dar mai bine nu faceti nimic stati pe salarii babane si va plangeti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus