Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

A fost externat băiatul de trei ani care a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Ștrand. Medic: „Se va face tot pentru recuperarea lui cât mai completă”

A fost externat băiatul de trei ani care a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Ștrand. Medic: „Se va face tot pentru recuperarea lui cât mai completă”

Băiatul de trei ani care a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Ștrand s-a întors acasă. Potrivit medicilor de la Spitalul de Pediatrie evoluția sa este favorabilă și a fost externat cu recomandări. 

În urmă cu aproximativ o lună, în 25 ianuarie mai exact, un copil de trei ani a căzut de la etajul cinci al unul bloc de pe strada Bîrsei. Din fericire, copilul a avut noroc și leziunile avute nu i-au pus viața în pericol. Evoluția lui a fost bună, iar medicii au reușit să-l redea familiei. 

„Copilul a fost externat cu recomandări, evoluția lui fiind favorabilă. Chiar dacă a plecat acasă va fi evaluat și urmărit ulterior, cu grijă, de colegii mei. Se va face tot ce este nevoie pentru ca recuperarea să fie cât mai completă”, spune medicul Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu. 

Citește și: „Copilul de 3 ani căzut de la etajul 5: Un vecin l-a văzut și a sunat la 112. Băiatul rămăsese singur în locuință, pentru scurt timp”

Citește și: Băiatul de trei ani care a căzut de la etajul cinci este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este rezervat

Citește și: Starea copilului de trei ani care a căzut de la etajul cinci este, în continuare, critică

Citește și: Medicul ATI care l-a îngrijit pe copilul căzut de la etajul cinci: „De când l-am văzut am sperat că va merge bine”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus