Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Fetiță din Sibiu, adusă pe lume cu ajutorul unui echipaj SMURD

Fetiță din Sibiu, adusă pe lume cu ajutorul unui echipaj SMURD

Intervenția unui echipaj SMURD a fost de bun augur pentru o fetiță din Avrig. Aceasta a ajuns pe lume ajutată de trei sergenți major și a unui voluntar, anunță ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

”Era aproape ora 03:00 dimineață când pentru Punctul de Lucru Avrig dispeceratul a anunțat:

- Echipajul SMURD se va deplasa de urgență în localitatea Porumbacu de Sus - avem o doamnă de 34 de ani, sarcină luna a 9-a - prezintă contracții puternice.

- Recepționat, ne deplasăm de urgență!

Jonatan, Andrei, Radu și Rebeca au pornit într-un suflet spre locul solicitării. Simultan, la fața locului a început deplasarea și un echipaj cu medic.

În poarta casei erau așteptați de un bărbat, vizibil emoționat și neliniștit:

- Ce bine că ați ajuns! Intrați! Soția mea nu se simte bine, are dureri mari, cred că va naște…

Intrați în casă, au găsit-o pe mamă foarte încordată, având contracții puternice, iar după câteva momente membranele s-au rupt.

- Haideți să ne întindem, vă rog, suntem aici, vă ajutăm și în curând va ajunge și medicul.

Odată întinsă pe pat, în câteva clipe nașterea a și început. După câteva minute, bebelușul se născuse, era o fetiță care plângea cu toată puterea, anunțându-și venirea pe lume”, se relatează evenimentul pe pagina de Facebook a instituției.

La scurt timp mama și fetița au fost preluate de echipajul cu medic și transportate la maternitate, ambele fiind stabile datorită promptitudinii și profesionalismului echipajului SMURD.

”Felicitări, sergent major Popa Jonatan, sergent major Ciulea Andrei, sergent major Cîrciumaru Radu și voluntar SMURD Popa Rebeca, pentru modul exemplar în care ați intervenit pentru a aduce pe lume un suflet! Vă dorim mult succes în toate misiunile viitoare!”, urează ISU Sibiu.

Sursa foto: ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1148

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Mare minune ca si-au facut datoria.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus