Vineri,
12.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

CJ Sibiu deschide sesiunea de înscriere pentru Gala Sportului. Valoarea premiilor este de 100.000 lei

CJ Sibiu deschide sesiunea de înscriere pentru Gala Sportului. Valoarea premiilor este de 100.000 lei

Până în data de 8 martie se pot depune la Consiliul Județean propunerile pentru cei mai buni sportivi și antrenori din județul Sibiu, care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului 2023. Aceștia vor fi premiați de către Consiliul Județean Sibiu, în cadrul Galei Sportului, programată să aibă loc în data de 11 aprilie 2024, la Sala Transilvania, anunță Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al instituției.

Valoarea premiilor care se vor acorda este de 100.000 lei, sumă alocată din bugetul local al CJ Sibiu.

„În vederea identificării celor mai buni sportivi și antrenori, Consiliul Județean Sibiu a deschis azi, 29 februarie 2024, sesiunea de depunere a formularelor pentru înscrierea la evenimentul de premiere amintit. Astfel, până în data de 8 martie 2024, asociațiile și cluburile sportive din județ sunt invitate să depună formularul de înscriere la sediul Consiliului Județean Sibiu, strada General Magheru, nr. 14 sau să îl transmită online, la adresa email: [email protected], împreună cu declarația pe propria răspundere privind autenticitatea/veridicitatea documentelor depuse și  consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,” transmite sursa citată. 

Formularul de înscriere și declarația se regăsesc pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la secțiunea Acțiunile noastre/ Sportive: https://www.cjsibiu.ro/sportive/ și la secțiunea Anunțuri de evenimente: https://www.cjsibiu.ro/

Perioada de înscriere: 29 februarie – 8 martie 2024

„Consiliul Județean Sibiu susține performanța în domeniul sportiv, fiind alături de sportivii și antrenorii care, prin munca lor, duc numele Județului Sibiu pe podiumurile naționale și internaționale. Prin premierea sportivilor și antrenorilor se răsplătește efortul acestora în realizarea de performanțe deosebite la nivel național și internațional, oferindu-se, totodată, și o motivație pentru noi performanțe și stabilirea de noi recorduri,” mai precizează sursa citată. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus