Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Un pacient de 86 de ani a murit după ce s-a aruncat pe fereastra unei secții a Spitalului Județean Sibiu

Un pacient de 86 de ani a murit după ce s-a aruncat pe fereastra unei secții a Spitalului Județean Sibiu

Un bărbat în vârstă de 86 de ani care era internat pe secția Medicală 1 a Spitalului Județean Sibiu s-a aruncat pe geam. Din nefericire, acesta a decedat. Incidentul, care s-a petrecut în noaptea dintre sâmbătă și duminică a weekendului trecut, a fost relatat astăzi în spațiul public de fostul polițist Marian Răduinea, pe pagina de facebook

Reprezentanții spitalului au confirmat incidentul, la solicitarea Turnul Sfatului. Potrivit acestora, pacientul era calm și cooperant înainte de producerea incidentului. 

„În noaptea de 24 spre 25 februarie 2024, un pacient in vârstă de 86 de ani s-a aruncat pe geamul unuia dintre saloanele Secției Medicală 1, in jurul orei 3:00. Înainte de producerea acestui eveniment, pacientul era calm, cooperant si nu si-a exprimat in niciun moment dorința de a pleca din spital. 

La momentul producerii nefericitului eveniment, medicul de gardă a respectat procedura in astfel de situații, raportând evenimentul către autoritățile competente, acestea preluând cazul la fața locului. 

Întrucât a fost un eveniment deosebit de sensibil pentru aparținători, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu nu a mediatizat din oficiu acest eveniment,” transmite Cristina Bălău, purtător de cuvânt al spitalului.

Având in vedere faptul ca nu e o secție cu risc nu se impunea securizarea geamurilor, precizează sursa citată. 

În vara anului trecut, un alt bărbat internat la Spitalul Județean Sibiu a căzut, de la etajul 3 a doua zi de la internarea în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie. Din informațiile relatate atunci de reprezentanții instituției, acesta s-a prezentat cu o fractură a craniului, iar după 2 zile „în care a continuat să coopereze cu medicii” a căzut. Spitalul nu a precizat dacă a fost tentativă de suicid, precizând doar că incidentul a avut loc „în circumstanțe necunoscute”. Mai multe detalii, în materialul de mai jos.

Citește și Administrația Spitalului județean refuză să ofere detalii despre pacientul care a căzut de la etajul 3. Parchetul: „Ar fi fost văzut de către o pacientă pe pervazul geamului de la salon”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Adevarul e ca in Romania se cade pe geam mult mai criminal decat Rusia. https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/fostul-sef-al-dna-timisoara-a-murit-dupa-ce-a-1930782.html http://arhivelesecuritatii.blogspot.com/2016/12/moartea-procurorului-panait-scheletul.html https://www.profit.ro/stiri/social/un-procuror-de-la-parchetul-general-s-a-aruncat-pe-geam-18988271
Raspunde

Lau

Acum 1 lună

Acest mesaj a fost șters din cauza informațiilor eronate pe care le conține

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus