Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Primăria Sadu a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare din cartierul Tocile. Primar: Dorim să modernizăm cartierul Tocile, să eficientizăm infrastructura locală și să îi sporim atractivitatea

Primăria Sadu a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare din cartierul Tocile. Primar: Dorim să modernizăm cartierul Tocile, să eficientizăm infrastructura locală și să îi sporim atractivitatea

Primăria Sadu anunță că a semnat contractul de execuție a proiectului ce are drept scop extinderea rețelei de canalizare din cartierul Tocile.

Câștigătorul licitației este asocierea S.C. PRO HART GROUP S.R.L. – (Lider de asociere) cu S.C. ALLPLAN TECHNOLOGY S.R.L. Potrivit administrației locale, în prima etapă, cu o durată de patru luni, prestatorii vor elabora proiectul tehnic și documentațiile necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente investiției. În cea de-a doua etapă, cu o durată de 20 de luni, se vor executa lucrările.

„Astăzi am făcut un pas important în implementarea proiectului strategic de extindere a rețelei de canalizare în cartierul Tocile și modernizarea, creșterea capacității de tratare a apelor uzate în cadrul Stației de Epurare de la Sadu. În cadrul proiectului se vor realiza următoarele lucrări: realizarea canalului menajer pe toată rețeaua de drumuri publice din Cartierul Tocile și Cartierul Tineretului; realizarea a două stații de pompare și modernizarea, creșterea capacității de tratare a apelor uzate din comuna Sadu”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Valoarea contractului este de 26.250.000,00 lei, fără TVA.

„Dorim prin acest proiect să modernizăm cartierul Tocile, să eficientizăm infrastructura locală și să îi sporim atractivitatea”, a mai spus  Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Sursă foto: Comuna Sadu/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus