Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Filiala Județeană Sibiu a Asociației Comunelor din România: Energeia, la final

Filiala Județeană Sibiu a Asociației Comunelor din România: Energeia, la final

În 5 martie, la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca a avut loc evenimentul “Tranziție energetică - Bune practici și direcții viitoare”, organizat de către UTCN, la care au fost invitați partenerii proiectului ENERGEIA, cadre didactice universitare, antreprenori, liber profesioniști.

Masa rotundă dedicată acestui eveniment s-a structurat pe următoarele direcții: Deschiderea evenimentului- Conf. Dr. ing. Denisa ȘTEȚ | Coordonator proiect | Centrul de cercetare pentru tranziție energetică (EnTReC), Programul Energie în România. Rezultate si impact, Perspective și oportunități viitoare de colaborare, discuții libere.

A fost aproape un an în care am colaborat la activități diverse, fiecare dintre noi a acumulat cunoștințe noi, experiențe, împreună ne-am dezvoltat profesional și personal.

Mulțumim pentru oportunitatea de a face parte din acest proiect! Mulțumim colaboratorilor: UTCN, IMMPact Sibiu și Høgskolen i Østfold (HiØ) Norvegia.

Proiectul este finanțat din granturi acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".
#Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca @Energy Transition Research Center (EnTReC) Høgskolen i Østfold (HiØ) Filiala Județeană Sibiu a ACoR #IMMpact #EEA and Norway Grants by Innovation Norway in Romania

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus