Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Incendiu pe strada Mirăslău. 11 adulți și 2 copii s-au autoevacuat din bloc

Incendiu pe strada Mirăslău. 11 adulți și 2 copii s-au autoevacuat din bloc

Pompierii sibieni intervin pe strada Mirăslau din municipiul Sibiu pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3, anunță luni slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. 

Actualizare 2 În urma incendiului a fost afectată de flacără bucătăria și balconul iar întregul apartament a fost inundat cu fum (aproximativ 50 mp).  Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător. 

Actualizare.  Din imobil s-au autoevacuat 11 adulți și 2 copii. O persoană în vârstă de 53 de ani a suferit un atac de panică aceasta fiind asistată medical la fața locului. A refuzat transportul la spital. 

Incendiul a fost lichidat, se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative, ventilarea apartamentului și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului, transmite sursa citată. 

Știre inițială. Incendiul se manifesta pe balconul imobilului cu degajări de fum. La acest moment incendiul este localizat. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. 

foto ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus